Vstupte do říše thajských masážních center Tawan

Potřebujete vydechnout, zrelaxovat, načerpat sílu a uvolnit od bolesti zad? Máme pro Vás perfektní tip!

Navštivte thajské masážní centrum Tawan. Užijete si zde ten správný relax a také Vám tu mohou pomoci se zdravotními potížemi, hlavně s bolestmi zad.

TAWAN Thai massage centers

My jsme thajským masážím propadly před několika lety. Obě máme dvě malé děti a thajské masáže nám pomohly zvládnout náročné období, kdy jsme musely fungovat na plno a času k péči o sebe nám bohužel moc nezbývalo.

Chodíme na masáže pravidelně, je to jeden z aspektů, který nám pomáhá se udržet v dnešní uspěchané době v kondici.

A proč zrovna thajské masáže?

Masérská dovednost se v thajských rodinách dědí z generace na generaci, je uměním i filozofií zároveň, je životním stylem i výjimečným darem.

 

 

Vstoupíte-li do thajského světa center Tawan, poznáte, že starostlivá a něžná péče, jaké se dostane vašemu tělu, povznese Vaši duši a probudí všechny Vaše smysly.

5

1

Tawan znamená thajsky „slunce“, zářící Slunce, jehož paprsky dokáží zaplašit i stíny na duši. Tak jako pod jeho doteky pookřává každá živá bytost, chceme, aby jste i vy pocítili životadárné teplo, přívětivou atmosféru a vůni dalekého Orientu, která Vám vrátí ztracenou energii. Za našimi dveřmi zmizí stres i napětí a okouzlí vás vlídné úsměvy a něžné ruce thajských masérek.

Jaké druhy masáží si můžete užít? Nabídka Tawanu je opravdu pestrá, byl by to dlouhý seznam, takže vybereme jen pár… Do budoucna Vám pak prozradíme detaily k jednotlivým masážím:)

V nabídce nesmí chybět klasická Thai massage a její odlehčená verze Aroma Oil. Dále si můžete užít speciální masáž pouze na záda zvanou Back. Foot reflexology je věnovaná reflexním bodům na vašich nohou, ta dělá opravdu zázraky! S Hot Chocolate se můžete nechat zahalit do čokolády:) Dalšími skvělé rituály pro Vaše tělo pak jsou: Detox, Antistress, Coconut Dream, Slim, Bamboo.

281_3_objednejte-si-k-vasi-masazi-pobyt-ve-spa-zdarma

Celou nabídku masáží v Tawan Thai Massage Centers v Brně si můžete prohlédnou zde: NABÍDKA MASÁŽÍ

Tawan najdete v samotném centru Brna na Šilingrově náměstí v budově hotelu Barceló Brno Palace. Při parkovaní můžete využít parkoviště hotelu.

ODKAZ: OFICIÁLNÍ WEB TAWANU

ODKAZ: TAWAN NA FACEBOOKU