Šperky jelínků DEERS v limitované BLACK & WHITE kolekci

Myslíte, že jsou černá a bílá nudné barvy? Rozhodně ne! Naopak, jsou spojením elegance a luxusu – určitě v limitované černo-bílé kolekci šperků s jelínky DEERS!

Autorka šperků s jelínky DEERS, Kamila Písaříková, přichází s limitovanou edicí BLACK & WHITE – POCTA ČERNOBÍLÉMU FILMU.

Exkluzivní limitovaná kolekce černobílých jelínků, kteří svojí elegancí a třpytem ozdobí váš outfit. Inspirací pro kolekci DEERS BLACK&WHITE jsou černobílé filmy, které svoji elegancí, jednoduchostí a čistotou zanechají krásné vzpomínky v každém z nás.

Nám se zdají právě paroháčci z této limitované kolekce absolutně dokonalí! Hodí se k jakémukoliv oblečení a vypadají fakt úžasně! Jsou prostě láskou na první pohled, co říkáte?:)

deersbw

Třpytivé paroháčky DEERS jsme Vám už představily, ale pokud si zrovna nemůžete vzpomenout, kde se stádečka šperků s jelínky vzala:

DEERS jsou ručně vyrábění, ozdobní jelínci, kteří jsou zkrátka dokonalý, vtipný a netradiční šperk! Jelínci se prodávají už od roku 2005 a v roce 2009 založila jejich autorka, Kamila Písaříková, značku DEERS, pod kterou tvoří a navrhuje.

Každý jelínek DEERS je originál, je precizně ručně zpracován, má své vlastní a unikátní jméno a vy ho koupíte dokonce i s náhradními díly:)

Více si o jelíncích můžete přečíst zde u nás na blogu: DEERS na CoolBrnoBlogu

deersbw2

Celou BLACK & WHITE kolekci si můžete prohlédnout zde: DEERS – BLACK & WHITE

 

Oficiální web značky DEERS: DEERS – ŠPERKY S JELÍNKY

DEERS na Facebooku: DEERS – ŠPERKY S JELÍNKY / FACEBOOK

DEERS – e-shop: DEERS – ŠPERKY S JELÍNKY / ESHOP Zákaznice zde najdou každý týden nové šperky z kolekcí, úplné novinky a luxusní exkluzivity, které existují pouze v jednom kuse.