Agent ZERO Shine od BENEFITu – už žádný lesk!

Další účinná „zbraň“ od BENEFITu je zde! A tentokrát zatočí s leskem pleti.

pore2

Lesk pleti je úhlavním nepřítelem nás všech, že holky?  A teď v létě je lesk obzvlášť zákeřný a máme s ním tu čest bohužel velmi často. Jak s ním ale účinně a jednou pro vždy zatočit? Zapomeňte na klasické pudry, která Vás sice zmatní, ale zároveň Váš obličej nejčastěji změní na nehezký „sádrový“ look. Ale co teď? Existuje ještě vůbec nějaká zbraň proti lesku? My říkáme ANO! Do boje se totiž zapojil nový hrdina – AGENT ZERO SHINE od BENEFITu!

Tento dokonalý, ultralehký a super extra účinný pudr už má svého předchůdce – na světě velmi oblíbeného. Je jím THE POREfessional – krém, který si umí hravě poradit s viditelností zvětšených pórů. Nanesete tenkou vrstu a rozdíl vidíte okamžite. THE POREfessional póry totiž okamžite smaže s povrchu Vaší pleti.

pore3

A právě tento skvělý BENEFIT produkt má nyní v boji o bezchybný vzhled Vaší pleti svého nejlepšího kamaráda – parťáka. Je jím zmíněný pudr AGENT ZERO SHINE!

1493251_477889238983286_697221632_n

 

AGENT ZERO SHINE je ten nejdokonalejší pudr, se kterým jsem měla tu čest. Je totiž opravdu vynikající „zbraní“, díky které zmatníte svou pleť okamžitě, kdykoliv a kdekoliv. Pudr má velmi lehkou konzistenci, která ale nic nemění na tom, že je skutečně účinný. Stačí pár lehkých tahů štětcem – Vy se nelesknete, ale přitom na sobě pudr nevidíte, ani necítíte. Zázrak? Ne! Realita od Benefitu:)

Já sama pudry právě kvůli jejich „ucpávacím“ schopnostem téměř nepoužívala, vadilo mi, že jsem se sice neleskla, za to jsem vypadala, že jsem svou hlavu strčila do pytle s moukou. Proto jsem lesk – který mě trápí hlavně v létě – přestala řešit, zkrátka jsem to vzdala. Až jsem se ale seznámila s AGENT ZERO SHINE. Okamžitě se stal mým přítelem a věrným pomocníkem. Navíc – má velmi praktické balení:)

Jako každá supertajná zbraň totiž vypadá na první pohled nenápadně, tudíž Vás ani nenapadne, že balení skrývá nejen vysouvací šteteček, ale také praktickou „misku“, do které pudr nasypete a pak už jen nanášíte. Zkrátka dokonalá „vychytávka“!:) 

S tímto pudrem svůj nekonečný boj s leskem vyhrajete. Stoprocentně:)

https://youtu.be/y7ySXuLYdbc

 

Pro více info o značce Benefit přejděte na Facebook: BENEFIT COSMETICS CZECH REPUBLIC, nebo na oficiální web tohoto labelu: BENEFIT COSMETICS