Velikonoční tip – brunch v THERME LAA – Hotel & Silent Spa

Co si letos Velikonoce užít tak trochu jinak, než obvykle – s odpočinkem a exkluzivními gurmánskými zážitky! Kde? Mám pro vás jeden zajímavý tip od našich rakouských sousedů – v resortu THERME LAA – Hotel & Silent Spa se totiž bude podávát slavnostní brunch! Víc informací v článku… ;)

V komplexu THERME LAA – Hotel & Silent Spa, v místní restauraci, bude 1. dubna probíhat slavnostní velikonoční brunch!

Vychutnáte si zde speciality místní kuchyně – opět za sebe musím opravdu pochválit. :) V rámci jídel brunche nebudou chybět i voňavá jehněčí pečínka, nebo velikonoční šunka a další regionální speciality. Je to pro vás tak skvělá šance všechny tyto dobroty ochutnat… :)

Zkrátka – velikonoční neděle v THERME LAA – Hotel & Silent Spa se jeví jako naprosto perfektně strávený den, se vším všudy, na který budete ještě dlouho vzpomínat! Zarezervujte si svůj stůl proto včas! ;)

A pokud vám právě velikonoční brunch nevyjde – brunce se konají v THERME LAA – Hotel & Silent Spa pravidelně, jednou měsíčně, pokaždé s jiným zaměřením. Abyste byli v obraze – sledujte brunch kalendář na webu THERME LAA – Hotel & Silent Spa – pod tímto odkazem je zde ke stažení.

ODKAZ: SILENT SPA / web
ODKAZ: SILENT SPA / facebook

ODKAZ: THERME LAA – HOTEL & SILENT SPA / web
ODKAZ: THERME LAA – HOTEL & SILENT SPA / facebook