Představuji: designovou kavárnu J&T Café

Inspirace na hezké a stylové kavárny, té není nikdy dost… :) Alespoň, já sama ráda objevuji nová místa, která si třeba zamiluji. O jednom takovém vám chci dnes napsat, protože opravdu stojí za představení. Znáte kavárnu J&T Café, pár kroků od Vaňkovky? Tady se vám totiž rozhodně bude líbit!

Při své práci jsou pro mě kavárny často místem, kde si sjednávám schůzky a odkud pracuji. Proto moc ráda poznávám i nové kavárničky, kde se mi bude líbit a hlavně, kde najdu to, co od kavárny očekávám. Co to konkrétně je?

Samozřejmě – dobrá káva, pestrá nabídka nápojového lístku a třeba i něco dobrého k jídlu – na snídani, nebo kdykoliv během dne.

Dále je pro mě důležité, aby mi kavárna poskytla určité soukromí. Zcela upřímně, opravdu moc nemusím přeplněné kavárny mnohých známých řetězců, kde je rušno a často plno lidí. Mám ráda svůj klid, ať už právě pro práci, nebo třeba pro setkání s přáteli, nebo pro pracovní schůzku.

Další, co je pro mě podstatné je i to, jak vypadá prostředí kavárny. Mám ráda hezké a stylové věci, designové prostředí, které dokážu ocenit.

Zpátky ale ke kavárně J&T Café – zcela narovinu, objevila jsem její kouzlo vlastně nedávno, což mě až mrzelo, protože právě ve Vaňkovce, odkud je kavárna opravdu jen pár kroků, bývám hodně často.

Kavárna J&T Café je v budově Trinity – stačí vyjít z Vaňkovky (východem u hraček Sparky’s) a kavárnu vidíte pár metrů po pravé straně. Právě ve Vaňkovce můžete i pohodlně zaparkovat, pokud jste tu autem.

J&T Café má opravdu úžasné prostory, kde každý použitý materiál, designový prvek, má svůj konkrétní a jasně daný význam. Je to architektonicky velmi zajímavé místo, kdy tématem designu prostor jsou „hory a hvězdy“ – více si o prostorách kavárny můžete přečíst ZDE

Velkou výhodou této kavárny, kromě skvěle dostupné pozice je i to, že se tu otevírá už v 7 hodin ráno – je to vůbec jediná brněnská kavárna, která takto brzo otevírá. Což je ideální, pokud hledáte třeba místo pro jednání, nebo schůzku. Tato kavárna vám totiž poskytně opravdu perfektní soukromí. A pokud hledáte, kde zrealizovat třeba meeting s více lidmi, je vám tu k dispozici i designová konferenční místnost v 1. patře.

Co je pro kavárnu rozhodně zasádní je pak i její nabídka. V J&T Café si dáte vynikající italskou kávu praženou kousek od Benátek a celou řadu dalších nápojů. Kromě toho tu připravují i snídaně a sami si připravují i dezerty, které vypadají rozhodně velmi lákavě – třeba takové Tiramisu, nebo Cheesecake, které si tu vždy můžete dát… :)

Je tu také velká nabídka vín – kavárna funguje i večer, kdy tu můžete strávit příjemné posezení. Konají se tu i různé zajímavé akce, degustace destilátů, nebo přednášky… A mimochodem, můžete tu uspořádat i vlastní soukromý večírek, pro to je to zde jako dělané.

Jakmile to počasí dovolí, tak je před kavárnou i příjemná zahrádka.
Zkrátka, myslím, že o J&T Café opravdu musíte vědět. Mě tato kavárna doslova nadchla, a to v mnoha ohledech – věřím, že se tu bude líbit i vám… :)

Jak to v kavárně vypadá? Mrkněte na spoustu dalších fotek také do fotogalerie… :)

ODKAZ: J&T Café – web
ODKAZ: J&T Café – facebook