Jarní novinky v Restaurantu Pavillon

Často mi mnoho z vás píše o tip na příjemnou restauraci v centru Brna, kde dobře vaří a kde je zajímavé, stylové prostředí. Moje odpověď je pokaždé téměř stejná – za sebe vám doporučuji Restaurant Pavillon, který najdte v parku na Kolišti. Já sama sem chodím moc ráda, protože na výjimečné gurmánské zážitky, na tady je tady přímo spoleh. :) Právě Restaurant Pavillon si připravil pro své hosty zajímavou novinku – polední menu, kdy si jednotlivé chody můžete sami nakombinovat! A nabízí tu moc zajímavé dobroty! Čtěte dál… :)

Restaurant Pavillon mám ráda z více důvodů. Vždy si mě tu získá krásné prostředí parku pod Mahenovým divadlem, díky kterému si jídlo a vůbec čas, který tu trávím, vychutnám ještě intenzivněji.
Za pozornost stojí i krásné prostory a co je důležité, opravdu tady přímo geniálně vaří. Vlastně se mi ještě nikdy nestalo, že bych zde s jídlem byla nespokojená, vždy je to doslova gurmánský zážitek…

V Restaurantu Pavillon je od loňského roku také nový šéfkuchař, Ondřej Dulanský, který prošel olomouckým Entrée Restaurantem a předtím působil v brněnských podnicích KOISHI a Castellana. Má tedy bohaté zkušenosti a musím říct, jídla pod jeho taktovkou jsou v Pavillonu opravdu hodně vyladěná… :) Alespoň, vždycky mi tady opravdu chutnalo.

Jídla, která na jídelním lístku a také, v denní nabídce najdete, často v sobě spojují velmi zajímavé ingredience, které ve výsledném podání chutnají… přímo geniálně!

A právě – nyní máte skvělou možnost ochutnat výborná jídla z Restaurantu Pavillon zcela jinak, a to v rámci polední nabídky, kdy si chody menu můžete libovolně nakombinovat! Navíc, cena za tři chody se pohybuje už od 250,-, což je, myslím, za tři jídla – a tak úžasná jídla – naprosto přijatelná cena.

Polední nabídka se pro daný týden vždy vytváří nová, pro vaši představu, jak vypadala ta z minulého týdne, ji tu přikládám, zní opravdu lákavě:

P Ř E D K R M
Salát nicoise

P O L É V K A
Krémová česnečka

H L A V N Í C H O D Y
Ravioly, ricotta, špenát, šalvěj (v)
Kuřecí řízek, vařený brambor, hlávkový salát
Grilovaná telecí plec, cibule, bramborová kaše, hrubozrnná hořčice
Znojemská pečeně, cornichons, jasmínová rýže
Grilovaný hejk, špenátové risotto, grilovaný sýr

D E Z E R T
Jogurtová panna cotta, mango, máta, granola

Pro aktuální nabídku poledního menu pro daný týden sledujte Facebook Restaurantu Pavillon, ať jste v obraze. :) Zkrátka – za mě je Restaurant Pavillon stále tou NEJ restaurací v centru Brna, do které rozhodně stojí za to zajít, protože tady rozhodně najdete to, co od dobré restaurace očekáváte. Vynikající jídlo, výborné služby a příjemné, stylové prostředí.

ODKAZ: RESTAURANT PAVILLON / web
ODKAZ: RESTAURANT PAVILLON / facebook