Jaro v butiku KOCCA

Brněnský butik KOCCA má tady, na mém blogu, rozhodně své místo – mají tu totiž opravdu krásné věci, které rozhodně stojí za pozornost. Na této značce se mi líbí, že je nesmírně ženská, stylová a originální – a dnes vám chci představit další krásné kousky z jarní kolekce, nedávno jsem je tu pro vás opět nafotila! Čtěte dál, inspirace je to víc než zajímavá… ;)

Se značkou KOCCA jsem se seznámila vlastně teprve nedávno, loni na podzim, kdy jsem se zašla do stejnojmenného butiku – „KOCCA“ – na České podívat. Vůbec jsem netušila, že tu najdeme takové módní poklady! ;)

Italská značka KOCCA je jednou z těch, která svou nabídkou rozhodně „nezapadá do davu“. Modely, které nabízí, nepostrádají svou vlastní osobitost a styl a jak jsem napsala v úvodu, jsou opravu dokonale ženské, elegantní a stylové.

V butiku KOCCA koupíte oblečení pro všechny příležitosti, a to dokonce také krásné společenské šaty, sukně, nebo overaly, na více okázalé a slavnostní příležitosti.

Aktuálně je zde k dostání krásná jarní kolekce, ve které najdete kousky pro každodenní nošení – mě zaujaly hlavně skvěle padnoucí džíny – ty jsou opravdu perfektní, mnohé typy mají i zajímavé detaily, aplikace, nebo zdobení…

Za pozornost stojí i krásná trička, topy, halenky, nebo košile. Svůj outfit si tu zkrátka můžete vyladit naprosto celý! :)

Najdete zde i lehké jarní svetříky, saka, která se budou rozhodně ještě hodit, myslím, že zima ještě pořád neřekla své poslední slovo.

Velkou zajímavostí je pak řada, která nabízí zcela totožné kousky pro nás, dospělé ženy a pro malé holčičky – takže, maminky s dcerami se můžou vyparádit zcela stejně! :) A řeknu vám, jsou to tak krásné věci!

Oblečení značky KOCCA má perfektní střihy, toho jsem si tu všimla pokaždé, když jsem si danou věc zkoušela. I když některé oblečení vypadá často na ramínku poměrně nenápadně, oblečené je to naprostá bomba. Vše výborně sedí, super jsou i materiály, ve kterých se budete cítit dobře.

Stylově bych tuto značku označila jako sportovně – elegantní. Některé modely v sobě spojují zmiňovanou eleganci i s lehce rebelskými prvnky, což já sama naprosto miluji.:)

Zkrátka, holky, až budete mít cestu přes Českou, stavte se novou kolekci omrknout na vlastní oči, stojí to za to! :)

Spoustu fotek outfitů z butiku KOCCA si prohlédněte také ve fotogalerii.

Butik KOCCA najdete na České 26.

ODKAZ: KOCCA / facebook