Vánoční voňavá inspirace

Hledáte inspiraci na ten správný vánoční dárek a lámate si hlavu, čím udělat někomu blízkému radost? Pak věřte, že dobrým parfémem nikdy nikoho nezklamete:)

O našem výběru těch nejzajímavějších vůní Vás pravidelně inspirujeme. Bedlivě sledujeme to nejlepší na trhu, testujeme a zkoušíme, co by mohlo nám, našim drahým polovičkám, či jiným členům rodiny (v případě dárku) vonět.

V dalším díle naší parfémové inspirace jsme sáhly po dvou moc zajímavých vůních zvůčných jmen, které udělají radost buď Vám, nebo Vaší mamince, sestře… Zkrátka je to i úžasný tip na vánoční dárek!

První vůně pochází z labelu známého módního návrháře OSCARA DE LA RENTY, který bohužel nedávno zemřel. Nejen módní svět tak přišel o nesmírně nadaného člověka, který za sebou nechal bohatý odkaz, který bude všem nadále inspirací.

Photo 18.11.14 17 04 39

Oscar de la Renta je známý pro svou nespornou schopnost udělat z každé ženy tu nejkrásnější a nejživější bytost na Zemi. Veškerý jeho úspěch pochází z uznání a porozumění toho, co dělá ženu smyslnou a nádhernou. A právě tato jeho schopnost byla klíčem k úspěchu nejen při navrhování šatů, ale také vůní, které se těší obrovské oblibě.

Oscar de la Renta se tak podpepsal i pod svůj další parfém LIVE in LOVE by Oscar de la Renta – je to vůně pro ženy vytvořena mužem, který je zbožňuje!

A pro jaké ženy je tato vůně určena?
Pro ženu s plnohodnotým životem – vše co dělá, dělá s dávkou vášně a smyslem pro požitek. Skoro jako by byla zamilovaná. Stejně jako se cítí pan de la Renta, když navrhuje šaty, pracuje na zahradě nebo se baví s rodinou a přáteli…parfem

Vůni tvoří:

Horní tóny: hyacint, galbanum, bergamot, konvalinka, orchidej
Střední tóny: jasmín, africký pomerančový květ, růže
Spodní tóny: santalové dřevo, virginský cedr, jantar,pižmo

Složitější flakon byl navržený přímo panem de la Rentou a byl vytvořen podobně jako šaty, s důrazem na detail a úroveň řemesla, která definuje jeho vášeň pro design. Broušené sklo flakonu je zástupcem dnešní ženy a nabízí mnoho rozměrů do jejího života – každý rozměr prožitý s láskou.

Druhá vůně je od světoznámé značky Agent Provocateur, která prodává nádherné spodní prádlo a před více než deseti lety začala vyrábět úspěšnou řadu vůní.

image

Tvář parfému propůjčila Monica Cruz, která ztvárňuje vizi ženskosti, zastoupenou ve vrstvách krajky a figurou definující spodní prádlo.

Vůně sama o sobě je smyslná, výrazně květinová, s esencí pižma.

Je určena pro ženu s úspěšnou kariérou, která pracuje tvrdě a hraje tvrdě. Je inteligentní, chic, na úrovni, provokativní, zábavná a zároveň nebezpečná!:)

agent provocateur

Vůni tvoří:

Horní tóny: zmrzlá středomořská mandarinka, exkluzivní květ hrušně, návykový yuzu krém
Střední tóny: noční květ datury, květ kamélie, asijský růžový lotus
Spodní tóny: měsíční ozářený bambus, pižmo, indický černý šafrán

Tvar flakónu je elegantní, sexy a moderně broušený. Jeho ostře obroušené hrany a roviny vyjadřují nesčetné tváře ženy, připoutávající k sobě pohledy okolí.

 

Parfémy zakoupíte:

LIVE IN LOVE by Oscar de la Renta exkluzivně v parfumerii Douglas,

FATAL PINK by Agent Provocateur exkluzivně v parfumerii Sephora.

Obě vůně pak také v salonu Weekend v Brně, či přes eshop Sensualité za zvýhodněné ceny.

SPA salon WEEKEND najdete v Brně na ulici CEJL 107 / Dvorní Trakt (součástí areálu je i hlídané parkoviště).

Oficiální webové stránky SPA salonu WEEKEND: SPA SALON WEEKEND/WEB/E-SHOP

SPA salon WEEKEND na Facebooku: SPA SALON WEEKEND / FACEBOOK