Hlavy a nohy v teple se SUPER KECKAMA!

Venku nám začíná přituhovat, takže bychom se měli starat o svoje, kolikrát úplně holé hlavičky, že chlapi?:) A nejen hlavy musí být v zimě v teple, ale především nožky!

O tenhle servis se perfektně postarají v obchodě SUPER KECKY!

Koupíte tady totiž fakt spoustu úžasných vystylovaných kulichů a ponožek, takže rozhodně budete mít nejen v hlavě, ale i na hlavě – prvotřídní originalitu a super kvalitu:) A to se cení!

Najdete tu velký výběr kulichů od značek  Herman Rmountain, HATER  a Premier Fits, jak pro nás ženský, tak pro chlapy! S bambulema, bez bambulí, krásné barevné kombinace, nebo jednoduše jednobarevné.

cepice5

Moc se mi líbily tyto právě jednobarevné kulichy s bambulkou, to je můj favorit!

cepice2

Čepice tu ovšem koupíte i vesele barevené. Ve stejně divokých barvách si tu rovnou můžete pořídit i ponožky SuperSocks, které díky svému složení z kvalitní česané bavlny udrží Vaše nožky v teple! A pozor ponožky jsou vyráběny v České republice, takže kvalitka, zlatý český ručičky!;)

cepice8

Teď mě napadá, že kulich i ponožky by byly parádním dárkem pod stromeček! Navíc, pokud by se Vám podařilo je barevně sladit, což při výběru v tomto obchodě nebude vůbec žádný problém:)

cepice7

cepice9

No a pokud si nejste jisti svým výběrem pro obdarovaného, můžete tu koupit dárkové poukazy! Věříme, že takovým dárkem rozhodně nezklamete:)

Photo 24.11.14 11 48 02

Obchod SUPER KECKY najdete v Brně na Divadelní ulici 3. Otevřeno je od 10:00 do 18:00.

ODKAZ: SUPERKECKY/WEB/E-SHOP

ODKAZ: SUPERKECKY/FACEBOOK

Více si o značce SUPER KECKY můžete přečíst u nás na blogu zde: SUPER KECKY by Cool Brno Blog