Hurá! RETRO JEANS konečně v Brně!

Pokud mi nějaká módní značka skutečně přirostla k srdci, je to právě RETRO JEANS. Znáte? Pokud ano, jistě mi dáte za pravdu, že je to úžasná móda. Pokud ne, prosím, seznamte se – RETRO JEANS je konečně také v Brně!

10622698_838932476147747_5235330037751186412_n

V oblékání si potrpím zejména na dvě hlavní věci, kterými se řídím při výběru nových outfitů. Za prvé – POHODLÍ – jasně, vysoké podpatky, šaty, kostýmky a eleganci obdivuji a líbí se mi, ale coby máma od dvou dětí si toto zkrátka dovolit nemůžu. Takže volím pohodlí, takové oblečení, ve kterém se při mém hektickém životním stylu budu cítit dobře a sebejistě. Druhým „faktorem“, který můj výběr ovlivňuje, je ORIGINALITA. Nikdy a v ničem nechci zapadat „do davu“. Mám rada vše, co je kvalitní, výjimečné a své. Nebojím se ani lehké výstřednosti, naopak, někdy mě celkem baví:)

look_1280_93_retro-14fw-women-14

Ale zpátky k oblékání – pohodlná a originální. Přesně taková je móda RETRO JEANS, se kterou jsem se seznámila před několika lety, kdy jsem ještě žila v Praze a kde se tato značka poprvé „zakotvila“. Okamžitě mi kousky od „RETRA“ padly do oka. Mladý styl, úžasné denimové modely, barvy, nápadité vzory, vše do posledního detailu propracované a promyšlené. Rozhodně nečekejte nudu a šeď, všechny kolekce jsou pod labelem RETRO JEANS navržené tak, aby doslova vyčnívaly mezi ostatními značkami.

look_1280_81_retro-14fw-women-02

A jak se RETRO profiluje na módním trhu?
RETRO je městská a sebevědomá značka. Stále se zaměřuje na nové trendy a vlivy. Kvalita a inovace jsou přidanou hodnotou tvůrčí filozofie. V módním průmyslu hraje RETRO významnou roli, a to díky rozmanité škále oblečení, obuvi a doplňků pro ženy a muže. Každá položka je jedinečná, moderní a funkčně vyhovující.

look_1280_13_retro-14fw-women-01

Mně osobně se na módním stylu značky RETRO JEANS líbí, že i na první pohled sportovní móda nepostrádá prvky elegance. Nápadité  modely si tu vyberete pro absolutně každou příležitost. Vždy si však můžete být jistí, že s módou RETRO rozhodně nebudete zapadat do davu:)

look_1280_94_retro-14fw-women-15

V každé kolekci značky RETRO JEANS nechybí krásné zářivé barvy, vzory, propracované a originální detaily – to vše podtruhuje mladistvost této značky. Velmi příjemné jsou i použité materiály, které se skvěle nosí. Očekávat můžete i moderní stříhy, hlavně co se týká džínů a kalhot obecně. Já tu ocením velký výběr mých oblíbených „boyfriend“ riflí.

look_1280_82_retro-14fw-women-03

Ale dost řečí – nejlepší bude, když se o tom všem přesvědčíte sami, na vlastní oči. Jsem si jistá, že Vás tento módní label nadchne, stejně, jako mě:)

look_1280_92_retro-14fw-women-13

A mimochodem, nenechejte si ujít slavnostní otevření obchodu RETRO JEANS v Brně! Už tuto sobotu 13. prosince Vás zde čeká módní přehlídka (kde vystoupí i moje maličkost:)), soutěže, taneční show, kolo plné slev a mnoho dalšího – mrkněte na pozvánku:)

retro

Nově otevřenou prodejnu RETRO JEANS najdete v Brně v Olympii.

RETRO JEANS NA FACEBOOKU: RETRO JEANS/FACEBOOK