Kabelková inspirace!

Pořád pro Vás sledujeme, kde je co nového! Do Plaza Fashion Store právě přišly nové, nádherné luxusní kabelky značky Armani, to si přece nemůžeme nechat jen pro sebe!

Zrovna jako na zavolanou, před Vánocemi, že?:) Hned jsme je pro Vás jely nafotit, dokud jsou! A věřte – hlavně Vy, pánové, že dárečkem v podobě takovéto kabelky opravdu uděláte radost;)

Kabelky jsou z aktuální kolekce podzim/zima a jsou opravdu dokonalé – v mnoha barevných odstínech, velikostech i tipu zpracovaní.

kabelka armani

Elegantní barvy tohoto podzimu, jak už víme, jsou šedá, černá, vínově červená a hnědá. A přesně takové můžete očekávat i v nové kolekci kabelek značky ARMANI. Design kabelek je ve většině případů v lesklém podání a ve výběru několika velikostí. Toto jsou nejmenší z nich:

kabel4

Asi nejpraktičtější bude – dle našeho názoru – tato velikost, jelikož se do ní hodně vejde. Skvělé také je, že kabelku můžete pohodlně nosit přes rameno.

kabel2

Seženete zde také „klasiky“ s AJ logem, ty jsou v módě už dlouho a pořád jsou moc oblíbené.

Photo 01.12.14 10 33 06

Photo 01.12.14 10 28 00

V Plaza Fashion Store najdete těchto kabelek ještě mnohem víc – pro inspiraci se podívejte do naší galerie. Kromě kabelek ARMANI jsme totiž pro Vás nafotily ještě víc povedených kousků – např. od značek GUESS, GROSSO, nebo PIERRE CARDIN.Photo 01.12.14 10 39 20

Nejen kabelky tu stojí za to, ale i plno dalších doplňků a oblečení známých značek jako REPLAY, FRACOMINA, GUESS, MAISON ESPIN a celé řady dalších.

ODKAZ: PLAZA FASHION STORE/FACEBOOK

ODKAZ: PLAZA FASHION STORE/E-SHOP/WEB

Plaza Fashion Store najdete v Brně na Heršpické ulici 1013/11D