Představujeme Vám módní studio ELISHA

Milé dámy, jak jste na tom s nákupy oblečení? Je to pro Vás spíš událost, nebo nutná záležitost, která se musí zkrátka jednou za čas „vyřídit“? Já věřím, že stejně, jako my, si výběr a nákup těch správných outfitů užíváte. A věřte, že se nemusíte spoléhat jen na omezený výběr několika málo obchodů, kam jste běžně zvyklí chodit nakupovat.

I v oblékání, které je nedílnou součástí projevu naší osobnosti a stylu, bychom si totiž měly dopřát něco navíc – osobní přístup, výběr a následnou realizaci takového outfitu, který bude vytvořen pouze nám, na míru, dle našich představ a přání.

elisha-logo

Nedávno jsme totiž v Brně objevily nově otevřený showroom značky ELISHA a nádherné modely, které zde nabízí, nás skutečně zaujaly. Zjistily jsme o tomto studiu něco víc a jak už je u nás na blogu zvykem – vše kvalitní, výjimečné a z našeho pohledu zajímavé Vám blíže představíme. Stejně tak, jako módní studio ELISHA.

kolekce-2013-missvino-05

Při návštěve brněnského – mimochodem, designově velmi vytříbeného showroomu, nás přivítala sama majitelka, paní Eliška Tomková, která nám řekla něco víc o filozofii celé její značky.

Eliška Tomková navrhuje pod svou značkou ELISHA menší oděvní kolekce a také zakázkové modely, přesně, dle požadavků svého klienta. Základem výběru je tedy vždy schůzka, v některém ze 3 showroomů buď přímo s paní Eliškou, nebo se stylistkou – které svěříte své přání. Očekávat můžete naprosto individiuální přístup, kdy paní návrhářka respektuje Vaše potřeby, přání a náročný životní styl.

elisha4

Skvělé je, že pokud si sama nejste jistá, který model, barva, materiál, je pro Vás ten správný, poradí Vám zde s výběrem toho ideálního kousku, který pak budete opravdu ráda nosit:) Cílem je daným modelem podtrhnout Váš osobní styl, ženskost i originalitu.

Obecně lze říct, že značka ELISHA nabízí oblečení v ryze ženském stylu, vybrat, či nechat ušít si tu můžete jak ležérní, tak klasické „byznys“ modely. Jedná se o velmi elegegantní módu, která však v žádném případě není usedlá – návrhy jsou určené především pro aktivní, zralé a úspěšné ženy.

kolekce-podzim-2014-05

Výjimečné jsou také návrhy svatebních šatů, které nás doslova okouzlily. Šaty jsou propracované do posledního detailu, originální, rafinované, šité samozřejmě s důrazem, aby majitelce dokonale sedly.

kolekce-2013-missvino-01

V showroomu si také můžete vybrat z několika již hotových kousků – v brněnském studiu nás zaujaly hlavně nádherné zimní kabáty, do kterých jsme se  zamilovaly. Každý z nich byl originál, zajímavý použitou látkou, zpracováním… Můžete si být jisté, že hezčí modely opravdu v běžných konfekčních sítích nekoupíte.

elisha3

Navíc si můžete být jistí, že pokud Vám běžné modely v obchodech příliš nesedí – například bývají Vám krátké rukávy, v tomto studiu Vám vytvoří přesně takový kousek, který Vám bude dokonale padnout. Pozitivní také je, že pokud si necháte vytvořit a ušít oufit přímo pro sebe a dle svého přání, tak věřte, že v podobném oblečení na ulici někoho jen tak nepotkáte:)

Na další výjimečné modely ze studia ELISHA se podívejte do naší fotogalerie. Pokud si budete přát nechat ušít jakýkoliv model, sjednejte si schůzku s paní Eliškou Tomkovou, na tel. čísle +420 728 067 749.

ODKAZ: ELISHA MODE/WEB
ODKAZ: ELISHA MODE/FACEBOOK

STUDIA ELISHA najdete:

Nově otevřený showroom je v Brně na Minské ulici 85.
Dále jsou pak studia ve Velkých Pavlovicích na Hlavní 666/2 a také v Praze 10 Vršovicích na Kavkazské ulici 1372/3B.