TIPY na dárky pro NI!

Vánoce. Na jednu stranu kouzelné období, na které se těšíme celý rok, na druhou stranu stres z přeplněných obchoďáků, ucpaných silnic a hlavně, z „honu na dárky“.

Vnímáte Vánoce podobně? Buďte v klidu, nejste v tom sami. Předvánoční období má sice něco do sebe, ale pokud Vám už není 5 a nevěříte na Ježíška, jsou pro Vás Vánoce asi do určité míry stresující. Zásadní problém, který totiž už několik let před Vánoci vnímám, zní: „jak všechno stihnout a nezbláznit se z toho.“ Navíc, pokud už (stejně, jako my) máte své vlastní rodiny a všechny ty šílené předvánoční přípravy jsou jen a jen na Vás.

A těch úkolů, které nám před Vánoci leží na bedrech, opravdu není málo: začíná vše Mikulášem – zaopatřit dětem výslužky a hlavně, samotné aktéry Mikuláše & spol., následují dny strávené pečení několika druhů cukroví, nutný je pak důkladný úklid (některé odvážné ženy myjí i okna), vánoční výzdoba a v neposlední řadě, nutnost pořídit asi milion dárků pro všechny – a jako každý rok, nevíme, „co komu“. A jsme zase u toho – jak se z toho nezbláznit?:)

Pokusíme se Vám to usnadnit – alespoň ve výběru správného dárku. Rozhodly jsme se, že napíšeme dva vánoční speciály plné tipů na zajímavé dárky – jeden díl s dárky pro ženy a druhý pro muže. Třeba se budete inspirovat – ať už ve výběru pro Vaše drahé polovičky, nebo pro maminky, tatínky, sestry, babičky… Nebo – v tom ideálním případě – jen doporučíte ten správný dárek pro Vás;)

Dost řečí, jdeme na to:)

Za tu dobu, co se věnujeme našemu blogu, jsme objevily mnoho zajímavých značek, produktů, nebo služeb, které jsme „na vlastní kůži“ vyzkoušely a spoustu z nich Vám můžeme doporučit;)

Začneme skvělými kosmetickými vychytávkami, za které dáme zkrátka ruku do ohně!

Úžasný produkt, který nás obě doslova nadchl – sérum HAIRPLUS pro růst řas. Holky, po tomto dokonalém séru Vám porostou Vaše vlastní řasy – jako houby po dešti. Úspěch opravdu garantujeme a potvrzujeme vynikající účinek.

Více si o séru HAIRPLUS přečtěte zde: HAIRPLUS by Cool Brno Blog

Objednávky lze dělat přímo přes Facebook českého zastoupení značky (objednávky pište do zpráv). Na Facebooku najdete i další informace k produktu: HAIRPLUS/FACEBOOK

Sérum HAIRPLUS koupíte také přes Parfums.cz: PARFUMS.CZ/WEB, PARFUMS.CZ/FACEBOOK

Photo 08.10.14 11 12 04

XEN-TAN Dark Lotion. Je to momentálně ten nejlepší samoopalovací přípravek na trhu. Vytvoří dokonalé opálení, rovnoměrné a bez „fleků“. Přípravek je vhodný jak na tělo, tak na obličej, pokožku nechává hydratovanou a dobře vyživenou (obsahuje kokosový a ořechový olej). Snadno se aplikuje a úžasně voní:) Za takový dárek dostanete určitě velkou pochvalu:))

Koupíte přes e-shop: XEN-TAN

Photo 14.10.14 17 53 02

Dárkový balíček z CHYTRÉ LÉKÁRNY. A nemyslete si, že musí obsahovat jen léky nebo výživové doplňky. V Chytré lékárně totiž seženete mimo jiné i širokou nabídku skvělé dermokosmetiky, kterou my, ženy, milujme:) Navíc, sestaví a vytvoří Vám zde přesně takový balíček, jaký si budete přát. A pokud si nebudete jisti svým správným výběrem, moc rádi Vám tu poradí;) Určitě skvělá inspirace – věřte, že takovým hezky zabaleným balíčkem plným úžasných produktů nic nezkazíte:)

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/WEB
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/FACEBOOK

Chytré lékárny najdete v Brně na těchto místech:

Orlí 34, Brno
Slovákova 11, Brno
Kobližná 2, Brno
Panská 20, Brno
Česká 6, Brno

lek4

Photo 24.11.14 11 07 12

Co každou ženu jistě potěší – šperk. Ovšem za nás vybíráme vždy ty originální, výjimečné, zkrátka takové, které v běžných obchodech neseženete:) A které přesně to jsou?

Na prvním místě – jelínci Deers. Úžasné šperky s motivy jelínků si nás získaly okamžitě. Jelínci jsou ručně vyrábění, s použitím těch nejkvalitnějších a nejtřpytivějších materiálů. Vybírat můžete z broží, čelenek, náušnic, náhrdelníků, nově i zdobených „jeleních“ čepic, nebo náramků. Zkrátka, jelínci Deers jsou láskou na první pohled.:)

Přečtěte si víc o Deers u nás na blogu: DEERS by Cool Brno Blog

Oficiální web značky DEERS: DEERS – ŠPERKY S JELÍNKY
DEERS na Facebooku: DEERS – ŠPERKY S JELÍNKY / FACEBOOK

deers-jeleni-sperk-grinch

Pokud chcete vsadit na další originální šperky, doporučujeme ty z eshopu ANDRELLA. Značka se zaměřuje právě hlavně na šperky od mnoha různých, u nás často ne příliš známých značek, které nepostrádají kouzlo, nápad a důvtip:) Kromě šperků tu ovšem koupíte i jiné zajímavé doplňky – kabelky, peněženky,…. např. od značky Disaster Designs, která navrhuje úžasně vystylované kousky;)

Více o Andrella Fashion u nás na blogu: ANDRELLA by Cool Brno Blog

E-SHOP: ANDRELLA / E-SHOP
Facebook značky: ANDRELLA / FACEBOOK

disaster

Další originální, netradiční a v neposlední řadě skutečně nádherné „šperky“ jsou květinové ozdoby od značky LE PETIT JOIE. Právě květiny nejen ve vlasech se staly velkým hitem poslední doby. A nemyslete si, že jsou pouze letní záležitostí. Naopak, můžete si s nimi vyladit i Váš zimní look – třeba ozdobou na čepici;)

Le Petit Joie u nás na blogu: LE PETIT JOIE by Cool Brno Blog
Květinové ozdoby – čelenky, náramky, věnečky, brože…si můžete prohlédnout a rovnou objednat zde: LE PETIT JOIE/FACEBOOK10409387_780519552004917_884976768451425917_n

Čím dalším rozhodně, v případě dáku nezklamete? Přece dárkovými poukazy:) Doporučujeme jednoznačně ty „univerzální“, která potěší kohokoliv. Vyberte například poukaz do některého z wellness center INFINTIT!

Nejkrásnější z nich je Infinit Maximus. Netřeba říkat víc, stačí se podívat na tuto fotku – najdete tu vše, co k dokonalému relaxu potřebujete:)

Každopádně si o tomto úžasném relax světě můžete přečíst víc zde u nás na blogu: INFINIT MAXIMUS by Cool Brno Blog
Oficiální stránky jsou: INFINIT MAXIMUSINFINIT - Brno - 2014-06 - hotel Maximus

Další poukazy, které my ženy, určitě využijeme – ty na cvičení!!!:) A kde v Brně si nejlíp zacvičíme? Přece v čistě dámském fitness centru LADIES GYM.

V Ladie’s Gymu na vás čeká klasické fitness centrum vybavené celou řadou nejmodernějších přístrojů, kromě toho můžete využít široké nabídky sálových aktivit, nově ve zvětšeném aerobním sále (Yoga, Pilates, TRX…), já osobně mám skvělé zkušenosti se cvičením na Power Platu, super je také Vacu Body Space, nebo stále víc a víc oblíbený H.E.A.T. Odpočinout si můžete ve wellness zóně na masáži, ve whirpoolu a solárku.

Více o Ladie’s Gymu zde: LADIE’S GYM by Cool Brno Blog

logo

Poukaz, který udělá radost nejen nám, ženám – na kurz vaření v brněnském kuchařském studiu DIVOKÁ VAŘEČKA. Sama jsem kdysi absolvovala kurz vaření thajské kuchyně právě v tomto studiu a byla jsem po všech stránkách nadšená. V nabídce je velmi široká škála možných kurzů – např. kurz „Steaky“, „Sushi“, „Domácí těstoviny, aneb Itálie, jak ji neznáte“, „Moderní dezerty“ a mnoho dalších. A právě poukaz na libovolný výběr kurzu (nebo na konkrétní kurz) zde můžete zakoupit a máte skvělý dárek:)

Více se dozvíte na oficiálním webu: DIVOKÁ VAŘEČKA
Facebook: DIVOKÁ VAŘEČKA/FACEBOOK

logo

Když už je řeč o vaření a jídle – nedávno jsme Vám představily skvělé a velmi originální kuchařky z vydavatelství SMART PRESS. Nečekejte klasické, nudné knihy s ještě nudnějšími recepty – tyto knihy fakt stojí za to:) Uděláte s nimi zaručeně radost:)

Více zde: ORIGINÁLNÍ KUCHAŘKY by Cool Brno Blog
Kuchařky zakoupíte v e-shopu nakladatelství SMART PRESS (odkaz: SMART PRESS).Photo-22.10.14-13-45-18-1024x1024

Skvělou volbou v případě dárků jsou také úžasné dekorace z obchůdku IvaDekor, který máme obě rády a moc rády tu nakupujeme. Můžete si být jistí, že tu seženete ten správný dárek v podstatě pro kohokoliv, protože tolik krásných a originálních věcí, které potěší, jinde nekoupíte. Celý malý obchůdek je plný nejrůznějšího zboží, každé místečko je „obsazené“ nějakým krásným kouskem, který stojí minimálně za prohlédnutí. Koupit si tu můžete výrobky dřevěné, textilní, proutěné, kovové…zkrátka takové, které se budou stylově hodit každému z nás. Většina věcí je vyráběna ručně, což zaručuje obrovskou originalitu daného konkrétního produktu. Navíc tu teď seženete spoustu nádherných, vánočně laděných dekorací:) A pokud si nejste jistí svým výběrem, můžete opět sáhnout po dárkovém poukazu ;)

Více o IvaDekor najdete zde: IVA DEKOR by Cool Brno Blog

Obchod IVA DEKOR najdete v Brně na Horově ulici č. 18.

Celý sortiment si můžete prohlédnou na webu, který zároveň funguje také jako e-shop (což je ideální, pokud oceníte nákupy z pohodlí domova). Více zde: IVA DEKOR/WEB/E-SHOP
Facebook: IVA DEKOR/FACEBOOK

image