Vánoční inspirace z obchůdku IvaDekor

Mám pro vás další vánočně laděný článek, tetokrát s inspirací na kouzelné dekorace a doplňky z obchůdku IvaDekor. Tady vždy najdete tolik úžasných věcí! Pro radost – tu vaši, nebo někoho, koho máte rádi. :) A pořídíte zde i spoustu vánočních dekorací! Mrkněte na následující článek se spoustou fotek…

Obchůdek IvaDekor má rozhodně vždy co nabídnout, ať už hledáte nějaký krásný dáreček pro někoho blízkého, nebo si chcete udělat radost sami. :)

A právě teď, v adventním čase, je to zde vždy nejkrásnější, doslova pastva pro oči.

Teď vás tu určitě potěší hlavně dekorace, ozdůbky a doplňky v duchu Vánoc. Všechny tyto věci vám doma rozhodně pomohou vykouzlit tu pravou vánoční atmosféru.

Jednou z těchto věcí, která se tu vždy těší opravdu mimořádné oblibě, jsou tyto tradiční české hrající vánoční stromečky. Je to ta klasika, kterou jistě mnozí pamatujeme ze svého dětství, že? :)

Tyto stromečky tu mají ve zlatém a stříbrném provedení a je o ně mimořádný zájem – tak pokud po takovém toužíte, tak si pospěšte. :) Letos mají i úžasné retro balení.

Radost vám tu udělají i krásné a voňavé svíčky! Já miluji hlavně ty od značky WoodWick, vydávají zvuk praskajícího krbu a dokonale voní.

Mimo vánoční dekorace tu pořídíte i spoustu dárečků „od Ježíška“ pro vaše blízké – třeba nádherné sklo, skleničky, nebo porcelán – tradiční, český, malovaný…

Děti pak potěší plechové hrníčky, nebo nádobí s Krtečkem. A nebo i roztomilí plyšáci, kteří jsou i milým designovým doplňkem.

Určitě se do obchůdků IvaDekor zastavte – uděláte si tu radost. :) A o tom to před Vánocemi přece také je! ;)

Obchod IvaDekor najdete v Brně na ulici Horova 16 a nově také v Kuřimi na Tišnovské 270, vedle známého železářství Staprop.

Na více fotek se podívejte také do fotogalerie.

IvaDekor ovšem provozuje i eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: IVADEKOR / web, eshop
ODKAZ: IVADEKOR / facebook

ODKAZ: IVADEKOR / instagram