Terapie přístrojem BTL EMSculpt v brněnské klinice BB Health Clinic

O brněnské klinice BB Health Clinic vám tu píšu poměrně často – důvodem je, že tu nabízí tak unikátní ošetření a terapie mnoha přístroji, které skutečně v Brně jinde nenajdete. Rozhodně jedním z nejzajímavějších přístrojů zde je BTL EMSculpt – doslova na vlastní kůži jsem se přesvědčila, že tento přístroj dokáže v opravdu krátké době až zázraky. Jedná se o jediný přístroj na světě, který současně buduje svalovou hmotu a k tomu odbourává tuk. A výsledky jsou znatelné a viditelné opravdu už po jednom ošetření. Vřele vám doporučuji vyzkoušet – pokud vás trápí problémové partie a nedaří se vám zhubnout, či vyrýsovat svaly, naprosto skvělá věc! Víc v mém článku…

Je mi jasné, že i dnes se stále najdou tací, kteří jsou vůči účinnosti přístrojových ošetření skeptičtí – a to zejména v oblasti hubnutí a formování postavy.
Ovšem, je nutné si připustit, že doba je dnes tak daleko, že existují tak vyspělé a jedinečné technologie, které nám skutečně mohou pomoci – ať už budovat, či rýsovat svalovou hmotu, nebo efektivně hubnout.

Možná je těžké tomu věřit, dokud nemáte svou vlastní zkušenost, nebo pokud osobně neznáte někoho, komu takové přístrojové ošetření skutečně pomohlo. Proto vám chci dnes předat své doporučení a recenzi, na základě právě té osobní zkušenosti.

V brněnské BB Health Clinic jsem totiž sama otestovala unikátní přístroj BTL EMSculpt. Jedná se přístrojové ošetření s cílem budovat a rýsovat svalovou hmotu a také, efektivně spalovat tuk. Co je na tomto přístroji úžasné – tak efekt vidíte a také cítíte už po prvním ošetření!

Ideální je absolvovat na tomto přístroji 4 ošetření, kdy je prokazatelný efekt obrovský, a to až 19% úbytku tukové tkáně a nárůst svalové hmoty až o 16%!
Měla jsem možnost vidět i pokroky klientek klininky BB Health Clinic, které terapie na tomto přístroji absolvují – a ta čísla jsou neuvěřitelná.

Jak tento přístroj vlastně funguje?
BTL EMSculpt pracuje s technologií „HIFEM“ – napodobuje akční potenciál nervů, který způsobuje svalové kontrakce. Vyvolává supramaximální svalové kontrakce, které dobrovolným cvičením nejsou dosažitelné. Svalová tkáň je nucena se těmto extrémním podmínkám přizpůsobit. Reaguje tedy hlubokou přestavbou vnitřní struktury svalu a výsledkem je nárůst svalové hmoty a spalování tuku.
Navíc – tento přístroj působí i na viscerální (vnitřní) tukovou tkáň, kterou běžným cvičením odbouráte jen velmi těžko!

Přístroj a metoda EMSculpt je výsledkem dlouholetého lékařského vývoje a výzkumu. Je zúročením zkušeností získaných při rekonvalescenci dlouhodobě nemocných, kdy lékaři hledali nejlepší způsob, jak ležící pacienty udržet v co nejlepší fyzické kondici.

Ovšem – není nic lepšího, než vlastní zkušenost a pocity.
Ošetřit tímto přístrojem lze všechny problémové partie (mimo partie obličeje), já zvolila ošetření partií břicha – právě s touto oblastí mám celoživotně největší problém.

Samotná terapie trvá 30 minut, kdy na začátku vám tereapeut nastaví nižší sílu působení přístroje a postupně zvyšuje intenzitu. Vaše tělo / svaly na působení reagují přirozenými a silnými kontrakcemi.

Důležité zmínit – terapie není bolestivá a na působení přístroje si zvyknete opravdu rychle. Rozhodně ale vnímáte, že vaše svaly silně pracují, mnohem silněji, než byste docílili běžným cvičením.

Terapie se provádí buď jednou, nebo dvěma přiloženými hlavicemi – v závislosti na svalových oblastech, které si přejete procvičit.

Neuvěřitelné je, že okamžitě po první terapii hned cítíte efekt. Svaly jsou mnohem pevnější, působí zpevněně. Přikládám pro srovnání i moje foto – PŘED a PO.

Zajímavé je, že efekt přístroje funguje i dále, v následujících hodinách a dnech po ošetření, kdy stále dochází k odbourávání tukové hmoty.

Super je, že druhý den po terapii vás svaly tolik nebolí – ovšem cítila jsem, že i tak pracovaly a zapojily se.

Zkrátka, já jsem o efektivitě tohoto přístroje jednoznačně přesvdčená!
Důležité také zmínit – součástí této terapii na přístroji BTL UMSculpt je také konzultace s výživovým specialistou a celkové poradenství v ohledu vašeho životního stylu.

POZOR – na všechna přístrojová ošetření mají teď v BB Health Clinic vánoční akci – slevu 25%! Což rozhodně stojí za to využít – máte tak jedinečnou možnost se s přístrojovými ošetřeními zde seznámit. 

A mimochodem – můžete si zde koupit (online, nebo přímo na klinice na Údolní) i vánoční dárkové poukazy – buť na konkrétní služby, nebo volné s libovolně nastavenou částkou. 

Stále také můžete zakoupit / objednat balíček „KRÁSKA“, kdy máte za cenu 1990,-  60 min masáž dle výběru, kosmetické ošetření dle typu pleti, manikúru a pedikúru – a za tuto cenu je to fakt skvělý dárek! :)

Objednat se v BB Health Clinic můžete na tel. čísle 731 077 486. ;)

BB Health Clinic najdete v nově zrekonstruovaných prostorách na Údolní 18.

ODKAZ: BB HEALTH CLINIC / web
ODKAZ: BB HEALTH CLINIC / facebook
ODKAZ: BB HEALTH CLINIC / instagram