VÁNOČNÍ INSPIRACE Z OBCHODU HOMEDESIGN V HODONÍNĚ

Ty nejkrásnější vánoční dekorace, doplňky, ozdoby, vánoční porcelán Villeroy & Boch, umělé květiny…pořídíte v obchůdku Homedesign v Hodoníně! Já vám inspiraci právě z tohoto obchodu každoročně před Vánocemi přináším, protože tak nádherné věci ani u nás v Brně nenajdete! Opět mám pro vás mnoho fotek, myslím, že vás dokonale vánočně naladí! Udělejte si do prodejny Homedesign výlet, stojí to za to – případně mrkněte i na jejich eshop www.homedesignshop.cz. Víc v následujícím článku…

Musím sama uznat, že obchod Homedesign v Hodoníně je svou pestrou a jedinečnou nabídkou vánočních dekorací, ozdob a doplňků skutečně unikátní. Tolik nádherných věcí na jednom místě, to se totiž opravdu jen tak někde nevidí!

Mimochodem, mají zde skutečně pestrý sortiment luxusního německého porcelánu Villeroy & Boch, v tak pestré škále opět jinde není, troufám si tvrdit, že dokonce ani v rámci celé republiky.

Homedesign je česká rodinná společnost již se 13 letou tradicí, která provozuje v Hodoníně kamennou prodejnu bytových doplňků světových značek a také eshop. 

Já vám inspiraci z obchodu Homedesign v Hodoníně vždy pravidelně přináším právě před Vánocemi a nejinak tomu je i letos. Právě v tomto období se prodejna Homedesign stává doslova vánočním královstvím a věřte, obdivovat zde budete mnohé – dechberoucí vánoční ozdoby, dekorace, betlémy a postavy svaté trojice, nebo figurky louskáčků – těch tu mají spoustu, jsou totiž jedním ze symbolů letošních vánoc.

Opravdu dokonalé tu jsou božské vánoční ozdoby, dekorace, příkrasy…od italské značky EDG. Jsou to v každém případě tak dokonalé kousky – zejména vánoční ozdoby jsou opravdu nádherné.

Vánoční ozdoby tu jsou snad ve všech barvách, luxusně zdobené, ale i klasické, jednoduché, ovšem také úžasné!

Mně si tu získaly ozdoby v modro-bílém provedení, připomínají tradiční porcelán. Na stromečku jim to výjimečně sluší!

I v ohledu vánočních inspirací platí trendy barvy a symboly pro daný rok. Letos jsou „IN“ Vánoce červeno – zlaté a také „ledové“. V tomto duchu tu pořídíte spoustu ozdob i doplňků.

Symbolem letošních Vánoc jsou pak motivy koní! Ty najdete v obchodě Homedesign jak na ozdobách, tak třeba na vánočním porcelánu.

Ovšem, ať už doma ladíte stromeček do jakékoliv barvy a stylu, určitě si tu ozdoby vyberete.

Mimo vánoční ozdoby na stromeček tu pak pořídíte další vánoční dekorace domů – nejrůznější figurky, doplňky, svícny…

Dalším „hitem“ Vánoc tohoto roku jsou postavičky pohádkových louskáčků! Těch mají v obchodě Homedesign neskutečný výběr – buď v klasickém provedení v červené barvě…

…úžasní jsou ale i louskáčci stříbrní, v růžovém provedení, nebo ve zlaté barvě.

Louskáček patří k tradičním postavám Vánoc. Postavičky Louskáčků jsou známé už od 19. století, kdy byly jistými symboly – talismany štěstí. Svého věhlasu získal Louskáček ovšem i podle stejnojmenné baletního představení Petra Iljiče Čajkovského, které se odehrává na Štědrý den.

Od značky EDG tu koupíte i krásné umělé květiny, opravdu v precizním zpracování. Květiny jsou z perfektních materiálů, často s použitím tkanin a od pravých jsou k nerozeznání.

Co také musím zmínit, tak široký sortiment porcelánu Villeroy & Boch – myslím, že tak pestrou nabídku tohoto nádherného porcelánu skutečně jen tak někde neuvidíte!

Design porcelánu Villeroy & Boch je propracovaný, jedná se o velmi kvalitní kousky, které jsou doslova „rodinným pokladem“ a dědí se i z generace na generaci.

Z pestré škály porcelánu Villeroy & Boch můžete vybírat jídelní sety, mísy, hrníčky…

…ale i roztomilé figurky, sněžítka a další.

V obchůdku Homedesign pořídíte i krásné dárečky na Vánoce pro vaše blízké!

Třeba jedinečné kávové soupravy s pravým zlatem od značky Goebel s motivy děl předních světových umělců.

Úžasné jsou i hedvábné šátky s motivem děl Alfonse Muchy…

…nebo velmi stylové deštníky!

Dále tu najdete kvalitní a moderní dekorace, exkluzivní běhouny a prostírání v mnoha vánočních designech – ozdobí vaši vánoční tabuli!

Do obchodu Homedesign se nyní opravdu vyplatí zajet, jsem si jistá, že tu něco úžasného objevíte! Případně, mrknout můžete i na jejich eshop (odkaz níže).

Kamennou prodejnu HOMEDESING najdete v Hodoníně na Masarykově nám. 122.

ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / web, eshop
ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / facebook
ODKAZ: HOMEDESIGNSHOP.CZ / instagram