Vánoční inspirace na dárky pro muže!

Dámy, určitě mi dáte za pravdu – vánoční dárky pro pány se obecně vymýšlí a shání těžko, že? Tedy, pokud nechcete svou drahou polovičkou „překvapit“ párem ponožek, nebo něčím stejně podobně nápaditým. :) Upřímně, sama každoročně hledám jakoukoliv inspiraci na dárky, které bych mohla pořídit svému manželovi. Ale dnes vám jeden svůj tip předám. Chci vám doporučit, coby opravdu originální dárek, parfém Pacco Rabanne Phantom! Možná si řeknete, že parfém moc originálním dárkem není… Ovšem, to neplatí v případě této vůně! Nejen, že parfém je to sám o sobě božský, ovšem – flakon v designové podobě robota v sobě ukrývá i speciální čip, který lze spárovat s chytrým telefonem. Přes telefon se pak dostanete k zábavnému obsahu, můžete využívat třeba speciální filtry na Instagramu, hrát hry… Zkrátka, tento parfém má „něco navíc“ a jako dárek je přímo skvělý!

Vánoce tu jsou co nevidět, nervozita spojená se sháněním dárků stoupá, že? :) Buďte v klidu, času je stále dost – podstatné je hlavně vědět „co komu koupit“. A to bývá právě vždy oříšek vymyslet. Proto vsaďte na tipy, doporučení a inspiraci od jiných!

A právě jeden tip pro vás mám i já, a to na skvělý dárek pro muže. Už jste slyšeli o parfému Paco Rabanne Phantom?

Tento parfém je v mnoha ohledu opravdu jedinečný a myslím, že jako originální vánoční dárek se hodí přímo skvěle! Uvidíte, že vaše drahá polovička bude nadšená. Miluji věci s přidanou hodnotou – a přesně taková je i vůně Paco Rabanne.

Už jen samotný tvar a design flakonu této vůně stojí za pozornost. Nečekejte žádnou „nudnou skleněnou lahvičku bez nápadu“. Značka Paco Rabanne se obecně v ohledu designu nikdy nebála šokovat a jít si svou cestou. Flakony snad všech vůní, které v minulosti tento brand představil, byly skutečně jedinečné.

Flakon Phantom má podobu stříbrného robota, který vystihuje nadčasovost a samotný koncept, příběh této vůně. Flakon je sám o sobě i designovým doplňkem interiéru.

To hlavní – vůně!
Vůně je to nesmírně podmanivá a sexy, věřím, že si ji zamilujete – váš partner a samozřejmě také vy! O to jde přece také, že? :)

Dominantní jsou citrusové tóny, okořeněné vanilkou a špetkou levandule. Ve výsledku je to přímo božská kompozice, zcela ojedinělá a jiná – neznám žádný podobný parfém.

Jak zmiňuji v úvodu, parfém Paco Rabanne Phantom v sobě ukrývá i jednu velmi zajímavou „vychytávku“ – NFC čip. Ten lze lehce spárovat s chytrým telefonem – v telefonu se pak dostanete přímo do speciálního webového rozhraní, které je vytvořeno přesně pro majitele tohoto parfému.

Můžete pak využívat rozmanitý zábavný obsah – třeba různé filtry a aplikace v Instagramu, hry…vše samozřejmě ve stylu a duchu této vůně.

Zkrátka – parfém Paco Rabanne Phantom je coby vánoční dárek perfektní nápad!

Koupíte na Notino.cz.