Vánoční dobroty od Nespressa – ochutnejte je i jinak!

Co mi dělá tu hezkou předvánoční atmosféru ještě příjemnější, je rozhodně i limitovaná vánoční edice kávy od Nespressa. Letos se totiž fakt povedla! Už jste ji ochutnali? A víte, že si ji můžete připravit i jinak, než jen jako „klasickou kávu“? Zkuste vyzkoušet nějaký zajímavý recept – mám pro vás dnes super inspiraci… ;)

O vánoční limitované kolekci kávy od Nespressa jsem vám na blogu už psala a přiznám se, já se do těch chutí přímo zamilovala… :) Nespresso se mi totiž s výběrem letošních káv naprosto „trefilo do noty“ – mám moc ráda chuť kokosu i lékořice, které jsou letos motivem výběru dvou káv.

Letošní vánoční kolekci tvoří tři směsi, každá z káv řady Variations je založena na směsi Nespresso Livanto – a dopřát si můžete tři různé vánočně laděné příchutě:

Variations Confetto Snowball – lahodné espresso kombinující sladké tóny kokosu s dotekem jemné vanilky
Variations Confetto Orangette – hořkosladká chuť pomerančové kůry se špetkou čokolády
Variations Confetto Liquorice – hřejivá kombinace koření a lékořicových bonbónů

Já jsem si nejvíc oblíbila právě kávu s chutí kokosu a lékořice – kokos i lékořici mohu snad ve všech podobách a v té kávové si to opravdu moc užívám… :)

A právě tyto skvělé kávy přímo vybízí k vytváření zajímavých receptů, kterými si kávu můžete posunout doslova o level výš – a vytvoříte si tak přímo delikatesu.

Já nejraději „experimetuji“ s kávou Variations Confetto Snowball, ano, to je ta kokosová… :) Zkuste si ji zjemnit třeba kokosovým mlékem – chuť kokosu ještě víc vynikne.
Já si kávu i lehce posypu strouhaným kokosem, osladím si ji třtinovým cukrem – a je to vážně velká dobrota…

Kávu Variations Confetto Liquorice jsem zkoušela třeba s kapkou výběrového rumu, s porcí kvalitní šlehačky, navrch posypanou skořicí. Opět úžasná chuť, kterou vyzkoušejte!

Zajímavé recepty pro vánoční kávu si připravilo také Nespresso – přináším vám tři tipy, pro inspiraci. A pokud jste kávu Variations ještě nezkusili, pospěšte si – kolekce je limitovaná. Stojí vážně za to!

Vánoční edici kávy si můžete koupit v Nespresso Boutique, který najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO / web
ODKAZ: NESPRESSO / facebook