Vánoce, Vánoce…i v Nespressu! Jaká je nová vánoční limitka?

Vánoce, Vánoce, přicházejí!!!  Už to také vnímáte? Já tedy ano – a to doslova na každém kroku! Třeba i v Nespresso Boutique, kam si chodím kupovat kávu – už je tu totiž k dostání nová vánoční limitka. Jaká je ta letošní? :)

Vánoční limitované edice kávy od Nespressa – tak na ty se každoročně opravdu moc těším! Vždy jsou totiž chuťově naprosto dokonalé – a upřímně, až mě mrzí, že to jsou „jenom limitované edice“, které se neprodávají po celý rok. Připomínat si chutí období Vánoc, třeba i v létě? No a co! Já bych to brala… :)

Co se chutí vánočních káv týká, umí Nespresso každoročně překvapit. Loni byla inspirací pro vánoční limitovanou řadu tradice a elegance vánoční Vídně – a na co se můžeme těšit letos?

Já jsem hned po uvedení letošní vánoční limitky zašla do brněnského Nespresso Boutique kávu ochutnat – takže mám pro vás skutečně čerstvé informace!

Letošní edice je – zkrátka „MŇAM“! Je totiž inspirovaná světem sladkostí – a sladkosti, cukroví, to přece k Vánocům neodmyslitelně patří, že?

Nespresso se letos při vymýšlení dárkové kolekce svých výrobků spojilo s uměleckým duem Craig & Karl, kteří milují jednoduché tvary doplněné divokými a pestrými vzory a spojuje je i specifický styl humoru. Umělci promítli barevné vzory, které jsou pro ně tak typické, nejen na obaly limitované edice káv Nespresso Variations, ale také na servírovací doplňky – šálky – které mohou být mimochodem i skvělým tipem na vánoční dárky… :)

Řada Nespresso Limited Edition Variations Confetto vás překvapí svým sladkým, cukrovinkám podobným aroma. Kolekci tvoří tři směsi, jejichž kapsle jsou ozdobené grafickým vzorem z dílny obou výše zmíněných umělců.

Každá z káv řady Variations je založena na směsi Nespresso Livanto – a dopřát si můžete tři různé vánočně laděné příchutě:

Variations Confetto Snowball – lahodné espresso kombinující sladké tóny kokosu s dotekem jemné vanilky. Kokos miluji vždy a všude – takže tato káva je můj jasný favorit.

Variations Confetto Orangette – hořkosladká chuť pomerančové kůry se špetkou čokolády

Variations Confetto Liquorice – hřejivá kombinace koření a lékořicových bonbónů

A jak vánoční káva od Nespressa chutná Vám? Napište mi Vaše dojmy…:)

Vánoční edici kávy si můžete koupit v Nespresso Boutique, který najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO / web
ODKAZ: NESPRESSO / facebook