Kde nakupovat oblečení pro děti v Brně? Mám pro vás další tip!

Mám pro vás další článek v rámci mé rubriky „Mámou v Brně“ – která je plná tipů pro rodiče a samozřejmě, také pro děti – dělím se tu s vámi totiž o své vlastní postřehy, nápady a inspiraci, coby maminka. :) Tentokrát to bude opět o módě, protože, jak dobře vím, sehnat hezké a kvalitní oblečení pro děti, není také jen tak – a pozor, opravdu není nutné se spoléhat jen na velké a známé módní řetězce. Nedávno jsem totiž v Brně objevila sympatický obchůdek plný krásných věcí pro děti – jmenuje se Textil u Vyzinů a dnes vám ho na blogu představím… :)

Hned na úvod musím říct, že v době, kdy se mi narodil můj starší syn, jsem opravdu vůbec netušila, kde pro něj nakupovat oblečení. Věděla jsem jen asi o 2 obchodech v nákupních centrech, kde se „dalo vybrat“, jinak opravdu, nic moc… A byla jsem skutečně moc vděčná za každou radu, tip a pomoc v tomto ohledu.

A tak doufám, že vás právě tento článek potěší, inspiruje a třeba vám přinese užitek. Pokud totiž také nevíte, kde kupovat pro děti hezké a kvalitní oblečení, mohli byste můj tip ocenit.

Nedávno jsem totiž v Brně, na ulici Horova 2, kudy téměř denně jezdím, objevila fajn obchůdek právě s módou pro děti. Jmenuje se Textil u Vyzinů a mají tu opravdu hezké věci a také, velmi široký sortiment módních doplňků, prádla, čepiček, šátků…

Zajímavostí jistě také je, že tento obchůdek má opravdu dlouholetou tradici – představte si, že byl založený už v roce 1916! Od této doby se obchod a celá značka těší dobré pověsti a oblibě mezi zákazníky.

Co se sortimentu týká, tak nabídka je tady opravdu pestrá – koupíte tu v podstatě cokoliv, co se oblékání týká – od spodního prádla, ponožek, až po nejrůznější doplňky.
Jedná se zejména o české výrobce, ale koupíte tu pro děti věci i od italských brandů.

Kolekce jsou ucelené a dají se dobře kombinovat, jsou totožné jak barevností, tak i aplikacemi. Co se týká velikostí, tak v nabídce jsou věci od vel. 104 do 164.

Opravdu rozmanitý je v tomto obchodě výběr doplňkového sortimentu – třeba spodního prádla…

…nebo pyžamek.

Úžasné tady mají i dětské čepičky, šátky, šály, tunely na krk…opravdu tak pestrý výběr doplňků jsem zatím nikde jinde neviděla.

Krásné věci, že? Pokud máte také děti, myslím, že byste tento obchůdek rozhodně měli vést v patrnosti… :)

Spoustu dalších fotek z Textilu u Vyzinů najdete také ve fotogalerii.

Textil u Vyzinů najdete v Brně na Horově 2.

ODKAZ: TEXTIL U VYZINŮ / web

ODKAZ: TEXTIL U VYZINŮ / facebook