Podzimní novinky v Amande Fashion Store!

Butik Amande Fashion Store rozhodně patří v Brně k těm, které stojí za návštěvu. I já tady pokaždé obdivuji krásné kousky, které skutečně v jiných obchodech nenajdete. A pokud, milé dámy, si alespoň trochu potrpíte na určitou jedinečnost svého stylu, rozhodně byste měli nabídku tohoto obchůdku vést v patrnosti. :) Věřím, že vás také inspiruje můj fotoreport, který jsem tu nedávno pořídila – mají tu totiž aktuálně spoustu božích novinek!

Amanda Fashion Store nabízí přesně ten styl věcí, co se mně, osobně, moc líbí. Stylově tu najdete kousky v uhlazeně elegantním stylu, ale i krásné věci s puncem rebelské odvážnosti. Zkrátka, je to móda, která má rozhodně něco do sebe.

Majitelka butiku, Zuzka Pospíšilová, jezdí všechny věci osobně vybírat do Itálie – a vozí opravdové poklady. :) Alespoň, já jsem s každou novou kolekcí doslova nadšená! Jedná se o originální kousky od italských značek Maryley, Sexy woman, Kontatto, Alta tensione, Any case, Roberta Biagi… Nově je tady pak značka Le streghe.

Pokud vás móda baví, zajímá a také, pokud sledujete aktuální módní trendy, tady si rozhodně vyberete! Koupíte tady oblečení pro naprosto všechny příležitosti – teplé kabáty, bundy, košile, ale také sexy šaty, sukně a krásné kousky, které užijete třeba na předvánoční večírek.

A jaké jsou v Amande Store momentálně novinky? Spolu se Zuzkou jsme tady pro vaši inspiraci sestavily několik zajímavých outfitů, které se nám, osobně moooc líbí! :) Věřím, že by mohly oslovit i vás – i co se týká třeba obecně podzimních kombinací, barev, vrstvení…

Krásné tu mají kabáty, bundy – navíc, jsou skutečně kvalitně zpracované a z nádherných materiálů, budou se vám dobře nosit. V těchto případech se jedná víceméně o nadčasové kousky, které užijete i další sezóny…

Zaujaly mě tady také krásné topy, halenky, košile a trička – opět co kousek, to zajímavý model, s nějakým výjimečným detailem.

A šaty? Noste je i v zimě! Se sexy punčochami, kozačkami – třeba nad kolena – vám zima rozhodně nebude a buďte si jisté, že takový outfit je neodolatelný!

V Amande koupíte i krásné doplňky a nově také boty – a ty jsou tedy dooost dobré! Co na ně říkáte?

Zkráka, krásné věci, že holky? ;)

Prohlédněte si spoustu aktuálních fotek z Amande Fashion Store také ve fotogalerii ;)

Fashion Store Amande najdete na Minské 55.

ODKAZ: AMANDE / facebook