Máte rádi ryby? Inspirace a tip, „kam na ně“! ;)

Ráda vám tady, na blogu, přináším tipy na to, co je mně samotné užitkem. Věřím, že nacházíte inspiraci a některé moje doporučení jsou pro vás přínosem. Dnes vám chci představit jeden zajímavý eshop, na který jsem nedávno narazila a který má rozhodně co nabídnout. Potěší zejména milovníky kvalitních mořských ryb – ty tu totiž ze širokého sortimentu můžete nakoupit. Eshop se jmenuje BonFood a ráda vám o něm dnes napíšu něco víc…

Máte rádi ryby? Zcela upřímně, já rybí pokrmy a mořské plody přímo miluju, a to už od dětství. Ryby nám do jídelníčku pravidelně zařazovala už moje maminka a já si na ně zvykla, chutnají mi a když mám možnost, vybírám si vždycky jídlo právě s rybou.
Ryby jsou zdravé a i když vím, že se názory na jejich kvalitu a nezávadnost dnes různí, já zastávám názor, že pokud vybíráte a kupujete ty kvalitní, děláte tím pro své zdraví maximum.
Rybí maso je přirozeným zdrojem omega-6 nenasycených mastných kyselin, které je chrání proti chladu – tyto mastné kyseliny jsou pro naše zdraví velice zásadní. Posilují obranyschopnost organismu, zlepšují vývin mozku u dětí, působí také proti onemocnění srdce… Zkrátka, na pravidelný přísun těchto kyselin bychom rozhodně měli dbát, je dobré jíst ryby alespoň 2 – 3 týdně.

Ryby jsou také důležitou složkou jídelníčku u dětí a v těhotenství, DHA ovlivňuje pozitivně vývoj centrální nervové soustavy plodu i dětí.

Ryby bychom ale měli kupovat kvalitní, od certifikovaných prodejců a značek, kde si můžeme být jistí původem a vhodným zpracováním.

Já nedávno objevila zajímavý eshop, který má v nabídce sortimentu mimo jiné opravdu široké spektrum různých ryb a mořských plodů

Jak jsem se dozvěděla, tak zásadní, co se týká nabídky ryb na eshopu BonFood, je, že veškerý sortiment je mražený přímo na moři, okamžitě po výlovu, což zaručuje absolutní čerstvost ryb.
To je opravdu důležité vědět – možná si vzpomenete na nejrůznější „kauzy“ ohledně dovozů ryb z Číny, kdy se k rybám a mořským plodům navíc pro zvětšení hmotnosti přidávala voda a dokonce i chemická aditiva. Moc dobře si vzpomínám na děsivé video, které zachycovalo, jak se do krevet doslova vpichovala voda a další přídavné látky…

Na eshopu BonFood si můžete být jistí naprostou kvalitou a složením, které zaručuje, že dostanete „pouze“ kvalitní rybu, nebo rybí maso – nic víc, nic míň. :)

Navíc, blíží se nám období Vánoc, kdy právě ryby a mořské plody jíme asi nejčastěji z celého roku. I pokud budu mluvit z případu mé vlastní rodiny, jíme nejen kapra, ale i lososa, tuňáka, nebo krevety… Dokonce si ryby oblíbily i moje děti, za což jsem ráda.

Myslím, že chuťově si „cestu“ k rybám může najít každý – i ten, kdo je nemá zatím moc rád, může zkusit třeba tuňáka, který je chuťově blízko k hovězímu masu, nebo rybu mahi mahi – ta zase připomíná maso krůtí. Velké oblibě se samozřejmě těší hlavně losos, který je chuťově vynikající… Tyto všechny ryby a samozřejmě, mnohé další, si můžete přes eshop BonFood objednat. Za zmínku v nabídce pak rozhodně stojí žralok, mečoun, krevety, kalamáry…

Důležitou informací je, že BonFood realizuje dopravu po celé ČR, na kterékoliv místo.

Kromě ryb koupíte na tomto eshopu i spoustu dalších, zajímavých potravin, zkrátka věřím, že to zde rozhodně stojí za pozornost… :)

ODKAZ: BONFOOD / web, eshop
ODKAZ: BONFOOD / facebook