Beauty review: kosmetické sady od Benefitu!

Kosmetická značka Benefit, jo, tak ta mě baví už hodně dlouho! Nejen díky skvělým a opravdu velmi kvalitním produktům, které dokážou až zázraky, ale také kvůli nádherným obalům a designu v retro stylu. Holky, Benefit je pro mě na poli dekorativní kosmetiky TOP – a ráda vám dnes napíšu o krásných dárkových setech – třeba vás osloví jako tip na vánoční dárek! ;)

Od značky Benefit používám opravdu spoustu produktů, dá se říct, že v mém kosmetickém „šuplíčku“ tento brand naprosto převažuje. Miluji jejich korektory, tvářenky, řasenky a hlavně, božský „udělátka“ na obočí! Ty jsou opravdu jedinečný a můžu potvrdit, že nic lepšího jsem od jiné značky doposud neobjevila!

Benefit pravidelně uvádí také krásné sady produktů, vždy v hodně vyladěném designu. Aktuálně jich je v nabídce celá řada a jsou fakt tak krásný, že vám o nich musím napsat – dvě z nich mám doma a mimochodem, jsou perfektním tipem na vánoční dárek!

Já jsem vyzkoušela tyto dvě:

Sada CALIFORNIA LOVER

Sada obsahuje tři mé milované produkty, všechy dobře znám a používám v podstatě nepřetržitě. O jaké se jedná?

Tvářenka GALifornia
Tvářenka GALifornia v sobě snoubí růžové a zlatavé tóny, což v kombinaci vypadá nádherně. Vašim tvářím dodá neodolatelnou barvičku – zkráka, k nakousnutí!:) A mimochodem, kromě krásné barvy má tato tvářenka i úžasnou, sladkou vůni.

Za mě momentálně naprosto nejlepší tvářenka z celého “benefitího” sortimentu a vlastně, momentálně nejlepší tvářenka, která je u nás na trhu. Alespoň, za mě rozhodně ano.

Řasenka Roller Lash
Řasenka má gumový kartáček, který je lehce prohnutý. Nanášení řasenky je tak naprosto jednoduché, kartáček totiž dokonale kopíruje tvar vašeho oka.

I díky tvaru a materiálu kartáčku se řasy při aplikaci neslepí, což je samo o sobě u řasenky dost důležité. Okamžitě je taky patrné prodloužení a zahuštění řas – a samozřejmě, taky jejich “natočení” – což je hlavní efekt, kterého má tato zázračná řasenka docílit.

Mně se osvědčila skvěle a můžu říct, řasy jsou díky ní fakt boží, natočené, zahuštěné a prodloužené!

Gimme Brow – gel na obočí
Skvělá věc, se kterou je tak snadné pracovat! A efekt je opravdu výrazný. Vláknitý gel obsahuje speciální mikrovlákna, která zvětšují objem obočí.

Gel skvěle přilne ke chloupkům, obalí je a tím obočí působí plnější. Na výběr máte navíc celkem ze třech barevných odstínů, dle vaší přirozené barvy obočí. Balení obsahuje malý kartáček, se kterým se obočí jednoduše pročesává. Na konci štetečku je malý hrot, se kterým můžete upravit jednotlivé chloupky.
Gel je také voděodolný, obočí vám zafixuje na celý den bez nutnosti nanášení opakovat.

Sada THE GREAT BROWNANZA!

Sada zmiňovaných skvělých udělátek na obočí! Pokud toužíte mít dokonale perfektní obočí, rozhodně skvělá věc! A navíc, v tak krásném balení, přímo ideální dárek pro nějakou parádivou krásku! ;) Co sada obsahuje?

Gimme Brow – gel na obočí 
Víc jsem vám jej představila výše.

Ka – Brow – krémovo-gelová barva na obočí se štětečkem
Vrchní část balení – uzávěru – obsahuje velmi jemný štěteček, určený jen a jen na obočí. Spodní část balení pak obsahuje barvu (opět volitelnou z šesti odstínů), kterou pak nanášíte – obočí obkreslujete, vyplňujete…

Goof Proof Brow Pencil – tužka vyplňující a tvarující obočí
Trápí vás nejednotné obočí? Někde vám “nějaký ten chloupeček chybí”? Pak je tato tužka tím pravým řešením! Barvu tužky opět můžete volit z celkem šesti odstínů – stačí najít ten, který vám bude vyhovovat. Balení tužky má na jedné straně kartáček, kterým si obočí nejdříve rozčešete do požadovaného tvaru. Kartáček je krásně hustý, ideální právě na obočí.

Na druhé straně balení je pak tužka – která se vysouvá. Má speciální tvar – s hrotem a není potřeba ji ořezávat, což je na obočí to nejlepší (malovat obočí s tupou tužkou opravdu nejde!:)

High Brow – liftingová tužka pod obočí
Tak tuto tužku, tu fakt miluju! Používám ji totiž kromě obočí ještě na další partie obličeje, kde je potřeba krásné projasnění – třeba do spodního koutku oka, pod spodní víčko, nebo kolem rtů. Ale zpátky k použití u obočí – tužka ho totiž dokáže opticky nadzvihnout. Tužku stačí aplikovat jedním tahem a pak lehce rozetřít. Výsledek je dokonale projasněná pleť. Pro mě absolutní “must have”:)

Brow Zings – sada na úpravu obočí
Tato paletka obsahuje vše potřebné pro perfektně tvarované obočí. Samozřejmě tedy i malou pinzetku, se kterou si obočí můžete lehce upravit (píšu záměrně “lehce”, protože doba obočí ala “úzká linka” je už fakt dávno pryč). Nechybí ani tmavý stín na dokreslení, fixační vosk a dva druhy štětečků – pro nanášení stínu i vosku. Super je i zrcátko v paletce, upravovat tak můžete kdekoliv.:)

Sada obsahuje i dvě skvělé pomůcky – štětec s kartáčkem na jedné straně a na druhé straně s ostře seřízlým štětečkem, skvělým pro precizní tvarování obočí.

Druhou pomůckou je jakési „pravítko“ – díky kterému si podle návodu můžete určit skvělý a správný tvar vašeho obočí.

Kosmetiku Benefit koupíte v Brně v parfumerii Sephora, v Olympii, nebo přes eshop Sephora, viz odkaz níže.

ODKAZ: BENEFIT COSMETICS / facebook

ODKAZ: SEPHORA / web
ODKAZ: SEPHORA / facebook