Vánoční dárky & sváteční menu od Con Gusto

Con Gusto Brno, pod které spadají mnohé oblíbené brněnské restaurace, si pro své zákazníky letos připravilo celou řadu zajímavých nabídek! Patří k nim rozhodně možnost objednat si jejich perfektně připravené sváteční menu – na štědrovečerní tabuli, nebo na 1. i 2. svátek vánoční. A mimo to, na eshopu www.pijemevino.cz najdete i super vánoční dárky – třeba kurz na domácího sommeliera, nebo vinné předplatné. Víc informací v následujícím článku. ;)

Bohužel, díky vývoji situace s koronavirovou epidemií u nás opět nemáme možnost chodit do restaurací. Ale – i přes to si skvěle připravená jídla z našich oblíbených podniků můžeme vychutnat – doma. A dokonce i speciálně připravená pro Vánoce. Věřím, že tento tip by se vám mohl hodit – zvláště, pokud žijete sami, nechcete, nebo třeba neumíte vařit. :)

Síť Con Gusto, pod kterou spadají mnohé výborné brněnské restaurace (Pivnice U Čápa, Restaurant & steakhouse Monte Bú, Ristorante Piazza…), si pro své zákazníky připravila možnost objednání speciálního vánočního menu! Toto menu se skvěle hodí jak na štědrovečerní tabuli, ovšem chutnat vám bude i na Boží hod, nebo na Štěpána. 

Pod tímto odkazem si můžete vybrat a objednat to, co by vám na speciální štědrovečerní menu nejvíce chutnalo. Celé menu je šokově zachlazeno ihned po přípravě v restauraci. A proto vydrží lahodně čerstvé až 5 dnů. Takové jídlo stačí pouze prohřát a dopřipravit během pár minut ve vaší kuchyni.

Objednat si můžete jídla jak na Štědrý den, tak i speciální menu na Boží hod či na Štěpána. Je možné si samozřejmě objednat jídla na všechny tři dny – navíc i s vinným párováním.
Jak objednat? Objednáte si jedno, dvě nebo všechna menu, zvolíte restauraci a vyberete den a čas vyzvednutí nebo termín rozvozu. Hlavní chody vám tak připraví chvíli předtím, abyste je měli co nejčerstvější.

Jak jsem zmiňovala v úvodu, je možné si objednat na eshopu www.pijemevino.cz také zajímavé dárkové poukazy, které se mohou hodit pod stromeček. Tento eshop patří společnosti KOREK Wines, která zásobuje víny nejlepší restaurace v ČR.

V tuto chvíli už ovšem stíhají doručit vína, vytisknuté poukazy a vánoční balíčky pouze v Brně a blízkém okolí. Do Vánoce pak stihnou doručit nejpozději ty objednávky, které dorazí 22. 12. do 12 hodin.

Možností je ovšem objednat si elektronický poukaz na kurz Domácího sommeliéra , nebo poukaz na jedinečné „vinné předplatné“. Obdarovaný si pak jen zvolí, od kterého měsíce chce začít dostávat balíčky vín.

Předplatné je na 6 a nebo 12 lahví měsíčně. V tuto chvíli si můžete vybrat délku 3 a 6 měsíců, ale plánují i neomezené předplatné.

Jak toto předplatné funguje?
Vždy 1. středu v měsíci expedují po dobu třech / šesti po sobě jdoucích měsíců výběr šesti láhví zážitkových vín z malých rodinných vinařství. Každý balíček obsahuje speciální kombinaci těch nejoblíbenějších šumivých, bílých a červených vín vybraných sommeliérem. K vínům dostanete brožuru s charakteristikou vína a vinařství, fotkami, vhodným typem sklenice, servírovací teploty a snoubení k vhodným pokrmům. Na titulní stranu brožury je možné natisknout osobní věnování, poděkování, vzkaz, zkrátka cokoli si budete přát. Je to tedy ideální příležitost, jak potěšíte obdarovaného hned několikrát.

Tak co říkáte – tipy na dárky to jsou naprosto senzační – určitě by udělaly vašim blízkým radost. ;)

ODKAZ: OBJEDNÁNÍ VÁNOČNÍHO MENU / web

ODKAZ: PIJEMEVÍNO.CZ / web, eshop

ODKAZ: CON GUSTO BRNO / instagram