Vánoce v obchůdku IvaDekor

Mám pro vás další, vánočně laděný článek plný inspirace! K Vánocům samozřejmě patří všechny ty úžasné dekorace, ozdoby, doplňky, které vám doma tu kouzelnou atmosféru ještě víc umocní. Zkrátka, Vánoce bez vánoční výzdoby, to prostě není ono! :) A pokud si to už doma hezky vánočně ladíte, tak vás určitě osloví tento můj článek plný fotek krásných vánočních dekorací z obchůdku IvaDekor. A že tu je z čeho vybírat!

V obchůdku IvaDekor na Horové je vždy velký výběr nejrůznějších krásných bytových doplňků a dekorací – a teď před Vánocemi, je tu nabídka snad nejpestřejší. Tolik věcí, kterými si můžete tu úžasnou vánoční atmosféru doma ještě víc umocnit!

Nevím, jak vy, ale já sama dělám vánoční výzdobu u nás doma opravdu “poctivě”. :) Myslím tím, že na začátek adventu celý domov ozdobím, všude umístím nejrůznější vánoční dekorace, figurky, svícínky a svíčky a samozřejmě, také vánoční květinové vazby, hlavně adventní věnec.

Co se vánočních dekorací týká, každý rok si pořizuji něco nového, co mi udělá radost – a i díky té dané věci si pak lépe vybavím právě Vánoce konkrétního roku. A samozřejmě, něco krásného, vánočního, si pořídím také letos.

Proto jsem se zašla podívat, co hezkého v duchu Vánoc nabízí v obchůdku IvaDekor na Horové – a věřte, je tu z čeho vybírat. Spoustu krásných věcí jsem vám tu i nafotila, ať máte přehled a také inspiraci!

Pořídíte tu spoustu vánočních dekorací, ať už to jsou nejrůznější roztomilé figurky, andělíčci, vánoční stromečky, nebo další symboly Vánoc.

K Vánocům patří také svíčky, svícínky – i těch tu mají pestrý výběr. Mimochodem, vánoční vůně jsou i v sortimentu svíček od Yankee Candle!

Hřejivou atmosféru vám doma umocní i svíčky WoodWick, které při hoření vydávají zvuk praskajícího krbu – na zimu se vyloženě hodí!

Ovšem, jednoznačně nejoblíbenější jsou tu vánoční stromečky Andělské zvonění – jistě je pamatujete, myslím, že je to snad až symbol českých vánoc. Tyto stromečky jsou vyráběné a skládané v dílně, kde pracují lidé se zdravotním postižením – stromečky jsou opravdu nádherné!

Za pozornost pak i stojí nádherné, tradiční, české skleněné ozdoby na stromeček!

Zkrátka, Vánoce jsou v IvaDekor kouzelné! Stojí za to se sem zastavit. ;)

Na mnoho dalších fotek mrkněte i do fotogalerie! :)

Obchod IvaDekor najdete v Brně na ulici Horova 16 a nově také v Kuřimi na Tišnovské 270, vedle známého železářství Staprop.

IvaDekor ovšem provozuje i eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: IVADEKOR / web, eshop
ODKAZ: IVADEKOR / facebook

ODKAZ: IVADEKOR / instagram