Kosmetika: otestováno – TOP vánoční dárky od Benefitu!

Co se kosmetických brandů, které vyrábí dekorativní kosmetiku týká, je mým nejoblíbenějším rozhodně Benefit! Všechna ta „malovátka“ jsou super kvalitní a hlavně efektivní! Benefit má úžasné vychytávky na obočí, skvělé řasenky, rozjasňovače, nebo korektory… Dnes vám ve své kosmetické recenzi doporučím své tři NEJ! :)

I díky své práci blogerky mám možnost testovat opravdu velké množství kosmetiky – a tak mám už i celkem přehled, co je kvalitní a co ne. V ohledu dekorativní kosmetiky nepoužívám jen jednu jedinou značku, mám jich více oblíbených, ale obecně v mé sbírce líčidel jednoznačně vede právě Benefit!

S touto značkou jsem se blíže seznámila asi před pěti lety, kdy jsem vyzkoušela právě produkty pro úpravu obočí. Těch má Benefit velice širokou nabídku a tak si díky těmto vychytávkám můžete vykouzlit obočí skutečně bezchybné!

Kromě produktů pro úpravu obočí má pak Benefit také perfektní řasenky, korektory, nebo rozjasňovače… Dnes vám chci ale představit své tři vůbec nejoblíbenější věci, na které nedám dopustit!

Naprosto boží je Ka – Brow – krémovo-gelová barva na obočí se štětečkem Vrchní část balení – uzávěru – obsahuje velmi jemný štěteček, určený jen a jen na obočí. Spodní část balení pak obsahuje barvu (volitelnou z šesti odstínů), kterou pak nanášíte – obočí obkreslujete, vyplňujete…

Díky tomuto produktu vykouzlíte dokonale plné a přirozeně vypadající obočí. Jednoznačně moje NEJ od Benefitu, nejlepší věc na obočí, kterou doposud nic nepřekonalo.

Další skvělý produkt pro úpravu obočí je Gimme Brow +, vláknitý gel zvětšující objem obočíSkvělá věc, se kterou je tak snadné pracovat! A efekt je opravdu výrazný. Vláknitý gel obsahuje speciální mikrovlákna, která zvětšují objem obočí. Gel skvěle přilne ke chloupkům, obalí je a tím obočí působí plnější.

Na výběr máte navíc celkem ze tří barevných odstínů, dle vaší přirozené barvy obočí. Balení obsahuje malý kartáček, se kterým se obočí jednoduše pročesává. Na konci štetečku je malý hrot, se kterým můžete upravit jednotlivé chloupky.
Gel je také voděodolný, obočí vám zafixuje na celý den bez nutnosti nanášení opakovat.

A to nejlepší na závěr! Ikonická řasenka They’re Real! They’re Real! Mascara je vůbec nejprodávanější produkt od Benefitu. Obecně hodnocená i jako jedna z nejlepších řasenek na světě. Dokonalé, husté řasy, jediným tahem. Must have!!!

Určitě jste si všimli i krásné dárkové krabičky, ve které jsem svoje produkty vyfotila. Ta je z Notino.cz – můžete si ji objednat také, coby dárkové balení – můžete využít i jako vánoční dáreček! :) Na výběr je zde mnoho barevných variant, krabičky vypadají krásně, takže dáreček dostanete zabalený a můžete rovnou položit pod stromeček. ;)