Vánoce v IvaDekor

Není to tak dlouho, co jsme Vás seznámily s krásných obchůdkem IvaDekor.

Článek si můžete přečíst tady: Nádherné dekorace pro Váš útulný domov.

Tentokrát jsem se do IvaDekor vypravila nasát vánoční atmosféru a už dopředu jsem se těšila na ty krásné ozdoby a dekorace.

Stačilo otevřít dveře a hned jsem se cítíla jako v jiném světě, provoněném skořicí. Všude na mě koukali dřevění sněhuláčci, andílci, sobící a další vánočně laděné postavičky.

image

Mimořádně krásné byly věnce na dveře, které byly jiné, než jsem zvyklá vídat v obchodech s dekoracemi. Byly použity přírodní materiály v krásné kombinaci, základem byla ve většině případů hnědá barva. Takový věnec Vám vydrží roky, protože na něm není žádná živá květina. Každý kus je originál a Vy si můžete vybrat ten Váš:)

image

Novinka, která se mi zalíbila na první pohled, byly bytové parfémy, opět trošku jiné, než známe. Základem je postavička andílka z parfémovaného jílu. Vybrat si můžete vůni, která je Vám příjemná, třeba vonící po čistém prádle nebo skořici s jablkem – klasickou vánoční vůni, kterou nastříkáte na andílka. Můžete jej pak pověsit třeba do šatny, aby jste si provoněli oblečení, nebo do obýváku. V nabídce jsou i mini andílci, kteří Vám mohou provonět třeba kabelku. Myslím, že je to výborný tip na dáreček.

ivadekor

Adventní věněc by neměl chybět na žádném vánočním stole! Výběr je tu veliký, zvolit můžete z různých stylů a materiálů. Já tu mám vždy velký problém s výběrem, líbí se mi totiž skoro všechno!

 image

Pokud i Vy budete mít stejný problém třeba ve výběru dárku, pak můžete využít dárkových poukazů k libovolnému nákupu v IvaDekor.

image

Obchůdek IvaDekor je místem, kde se cítím jako doma a vždy se sem ráda vracím. Je vidět, že majitelka má práci jako koníček a moc ji to baví, tak to má být.  Určitě se tam zastavte!

Prohlédněte si další úžasné vánoční dekorace z IvaDekor v naší fotogalerii:)

Obchod IvaDekor najdete v Brně na Horové ulici č.18.

Celý sortiment si můžete prohlédnout na webu, který zároveň funguje také jako e-shop. Více zde: IvaDekor/WEB/E-SHOP

Facebook: IvaDekor/FACEBOOK