Originální náramky by GREEDY

Představujeme Vám kolekci Greedyho originálních náramků s hand made prvky!

Jedná se o naprostou novinku na českém trhu, kterou představují barevné kožené náramky s tématickými a různě barevnými, zářícími připínacími knoflíky, včetně ručně malovaného knoflíku s Greedym, které lze dle nálady a chuti kdykoli obměnit.

Náramky jsou vytvářeny tématicky a od každého tématu je pouze jen jeden kus. Ústředním motivem náramků je postavička Greedyho, jako představitele krále Hanumana, opičího krále z Indie. Jak známo, opičky milují objevovat nové předměty a zejména ty lesklé a tvarované, a tak je jeho vášní sbírat a shromažďovat za účelem získání co největšího množství těchto pokladů,  proto název Greedy, který znamená „hamoun“.

Z těchto svých nasbíraných pokladů náš Greedy pak vytváří hravé náramky na různá témata a v různých barevných kombinacích.

Modroočko

Greedy nabízí širokou škálu různě barevných náramků. Je možné si ke každému nabízenému tématickému náramku objednat i volitelné kamínky, které umožní obměnit si vzhled náramku dle libosti. Barevné knoflíky i knoflík Greedy lze bez problémů kdykoli vyndat a opět vrátit zpět.

Hokus Krokus 2

Tento typ šperku je určen především pro ty ženy, které chtějí vlastnit něco zvláštního a různorodého. S originálním Greedy náramkem budete nepřehlédnutelní! Tento jedinečný šperk má své kouzlo a má schopnost přitáhnout ty věci, které Vás těší, baví nebo jich chcete dosáhnout.

Objevte kouzlo Greedyho náramků spolu s ním a bavte se, nebo potěšte své blízké.

A POZOR!!! O tyto úžasné a designově naprosto originální náramky bude u nás na blogu soutěž – už od pondělí, 8. prosince!!! Tak nás sledujte!!!

Náramky a více informací naleznete na Greedyho internetovém obchůdku GREEDY.

GREEDY na facebooku