Oáza pro Vaše zdraví a krásu

Představte si takové místo, kde se Vám nejen dobře nakupuje, ale kde se zároveň cítíte příjemně, kde Vám poradí s Vaším problémem – ať už se týká zdraví, péče o pleť, či alternativní léčby. My takové místo známe a rády bychom se o své postřehy podělily také s Vámi:)

Obě dvě děláme maximum pro zdraví své a také našich nejbližších. Snažíme se sledovat vše, čím si své zdraví posílit a také udržet, protože – jak jistě víte, je to to nejcenější, co máme. A od té doby, kdy se nám narodily děti, se náš postoj k péči o zdraví ještě posílil. Jenže, jistě nám dáte za pravdu, že vyznat se v té široké škále nabízených preparátů a přípravků není jen tak:)

Photo 24.11.14 11 10 29

Ten stejný problém jsme měly i při výběru správné kosmetiky – na trhu je tolik značek a produktů, že najít si ten správný a vhodný právě pro Vás je také nelehký úkol. A pokud nechcete nakupovat v mnoha případech nekvalitní kosmetiku z drogerií, zajdete do lékárny, kde bývá většinou nějaká kvalitnější péče k sehnání. Ovšem, kdo s výběrem poradí?

lek4

Pokud Vás trápí podobné „problémy“, na které jsme hledaly radu i my dvě – máme pro Vás dobrou zprávu:) V Brně totiž existují místa, kde se o Vás nejen skvěle postarají, poradí Vám, ale kde seženete absolutně nejširší výběr právě výše zmíněných věcí – nejen léků, ale i výživových  doplňků, homeopatických přípravků, čajů, ale také dermokosmetiky a dalších skvělých produktů, které Vám pomohou pečovat o Vaše zdraví a krásu. Tyto doslova oázy pro Vaše tělo i ducha se jmenují CHYTRÁ LÉKÁRNA.

Photo 24.11.14 11 04 46

Už když do této lékárny (která vůbec není tou klasickou lékárnou, plnou vystresovaných, nepříjemných lidí) vstoupíte, je Vám dobře. Rozdíl od běžné lékárny totiž ucítíte hned v první okamžik. Ucítíte – myslím doslova. V lékárně to krásně voní, po bylinkách, ovoci, čaji… Slyšíte hrát příjemnou hudbu a vše je – hledám ten správný výraz, ale nejvýstižnější je – zkrátka HEZKÉ. Hezké na pohled, vše je hezky uspořádané, označené, popsané, hezké je i akvárium s rybičkami, které v jedné z lékáren najdete. Je to tu prostě jiné. Mimochodem, zjistily jsme, že spolu s vůní se tu vzduch také dezinfikuje přes vzduchotechniku – nemusíte se tedy při návštěvě obávat nějakých nechtěně pochycených bacilů.

lek7

Co je ovšem mnohem důležitější, je filozofie celé této sítě lékáren, která je nám velmi sympatická. 

Základním „posláním“ této lékárny je osobní klientská péče a individuální přístup k zákazníkům. Lékárnice a magistry si tu přivětivě vyslechnou Vaše přání a snaží se najít to nejlepší právě pro Vás. Celé prostředí je tu velmi milé a vlídné, nesetkáte se s žádným odmítnutím. Pokud se stanete pravidelnými zákazníky, získáte tzv. KARTU OSOBNÍ PÉČE, která Vám zajistí nejvyšší úroveň osobních lékárenských služeb a klientských výhod. Musíme také zmínit, že zde zákazníci platí jen poloviční doplatky na léky na předpis, na které aspoň z části přispívá zdravotní pojišťovna, pokud je doplatek nižší než náklady na pořízení, je doplatek nastaven na na nejnižší možnou hranici.

Velmi nás tady zaujala také homeopatická poradna, která probíhá každý měsíc v Chytré lékárně v Brně na Kobližné. Poradí Vám tu zdarma s výběrem těch nejlepších homeopatických preparátů (pro přesné termíny přejděte na web CHYTRÁ LÉKÁRNA).

Skvělá je také diagnostika pleti, která probíhá opět zdarma v dermocentrech na Panské a na Kobližné. Diagnostikují tu Vaši pleť, poradí s péčí a vyberete si z širokého sortimentu dermokosmetiky tu nejvhodnější pro Vás.
Z mnoha nabízených značek nás zaujaly naše oblíbené produkty od Institut Esthederm, NUXE, vynikající je i dekorativní kosmetika vhodná pro velmi citlivou pleť – MALU WILZ.

lek1

Dvakrát do roka si tu můžete také nechat zdarma vyšetřit znaménka dermatologem, nebo Vám kvalifikovaný výživový specialista poradí se správnou a zdravou stravou. 

Samozřejmostí je pak výběr správných léků a výživových doplňků. Do Chytré lékárny můžete ovšem zajít i „jen tak“ – osvěžit se čajem, nebo si nechat změřit krevní tlak. Pokud sebou máte děti, buďte v klidu. Najdou tu dětský koutek, kde si mohou chvíli pohrát.

Photo 24.11.14 11 06 07

Mimochodem – zaujala nás tady také nabídka skvělých vánočních dárků – balíčků. A nemusíte se bát, že tu nenajdete takový, který by potěšil právě Vaše blízké – sestaví a zabalí Vám tu ten správný jen a jen pro Vás:) Můžete tu koupit ovšem i dárkové poukazy, které jistě také udělají radost. O tom Vám ale napíšeme už příště, v našem vánočním dárkovém speciálu:)

Photo 24.11.14 11 07 12

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/WEB
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/FACEBOOK

Chytré lékárny najdete v Brně na těchto místech:

Orlí 34, Brno
Slovákova 11, Brno
Kobližná 2, Brno
Panská 20, Brno
Česká 6, Brno

Dále pak také ve Vyškově a v Tišnově:

Nádražní 1/2, Vyškov
Nám. Komenského 123, Tišnov