Valentýnské kytice a boxy z Květinářství Galerie

Blíží se Valentýn, svátek všech zamilovaných a tak byste hlavně vy, pánové, neměli zapomenout s květinou na vaši drahou polovičku. :) Proto mám pro vás dnes inspiraci na skutečně nádherné valentýnské kytice a květinové boxy z mého oblíbeného Květinářství Galerie v centru Brna, na Josefské. Tady umí opravdu úžasné vazby a věřte, s kyticí nebo květinovým boxem odtud zaručeně potěšíte! :) Víc v mém článku… :)

Darovat na Valentýna a vlastně kdykoliv ženě krásnou květinu, to by mělo patřit k dobrému vychování každého muže… :) A právě 14. února, kdy se slaví svátek všech zamilovaných, by pánové na kytici pro svou lásku rozhodně neměli zapomenout.

Já mám pro vás dnes inspiraci na úžasné, valentýnské kytice a květinové boxy z Květinářství Galerie, které najdete v centru Brna, na Josefské, v prostorách OD Klášter.

Na blogu jsem vám už o tomto květinářství psala – a já sama ho považuji za květinářství s naprosto úžasnou nabídkou. Hlavně právě kytice, vazby, na ty jsou tu skutečně přeborníci. :) Už jsem odtud několik vazeb měla a vždy jsem byla moc spokojená.

Co taky musím zmínit, tak vše v tomto květinářství je stále cenově přijatelné a dostupné, rozhodně se nemusíte bát nějakých přemrštěných cen.

Zpátky ale k valentýnským kyticím, nebo boxům… Ty vám tu vytvoří samozřejmě podle přání, stačí se domluvit na velikosti, barvách, použitých květinách a také na ceně.

Květinové boxy je tu dobré objednávat s předstihem, minimálně dva dny předem – box je náročnější na přípravu, tudíž je dobré s tím počítat dopředu.

Kytici vám tu připraví na počkání, ale pokud si přejete větší květinu, nebo nějakou speciální, opět doporučuji se domluvit pár dní předem, ať máte vše připravené.

Novinkou v tomto květinářství je pak i  rozvoz květin! A musím říct, právě kytice z tohoto květinářství jsou doslova pastvou pro oči – věřte, že takovou kyticí rozhodně potěšíte!

Flowerboxy a kytice můžete nyní ihned nechat poslat kurýrem po Brně, donáška kytice jedné barvy je možná od nasledujícího pracovního dne.

U objednané květiny online nastavíte datum a orientační čas pro dovoz květin. Doručení květin v Brně zabezpečuje rychlý kurýr Messenger.

Kytice, které si můžete vybrat a objednat, si pak můžete prohlédnout ZDE. Na stránkách si můžete vybrat právě i kytice, či boxy, právě ve valentýnském duchu – v růžových a červených barvách.

Vícebarevnou kytici nebo flowerbox můžete nechat poslat kurýrem ještě v den objednávky (nejpozději do 17. hodiny). Dovoz květin v Brně trvá kurýrovi méně než 120 minut. Květiny můžete nechat poslat po celém Brně za jednotnou cenu 169 Kč. Doprava zdarma je až od hodnoty kytic 1 199 Kč.

Tak pánové, nezapomeňte! Valentýn se blíží! :)

Na více mých fotek z Květinářství Galerie se podívejte i do fotogalerie.

Květinářství Galerie najdete na Josefské 516/1, v prostorách OD Klášter.

ODKAZ: KVĚTINÁŘSTVÍ GALERIE / web
ODKAZ: KVĚTINÁŘSTVÍ GALERIE / facebook
ODKAZ: KVĚTINÁŘSTVÍ GALERIE / instagram