Valentýn v Silent Spa! A můžete vyhrát dvě celodenní vstupenky, každou v hodnotě 95 EUR!

Už máte plány, jak oslavíte a prožijete se svou drahou polovičkou den Sv. Valentýna? Možností se jistě nabízí celá řada, já mám pro vás ale jeden zaručeně nejvíc romantický tip, kdy rozhodně uděláte dojem. :) Co darovat voucher do nádherných rakouských lázní Silent Spa? Věřte, že čas strávený zde si maximálně užijete! Navíc, do 14. února je možné zakoupit tyto poukazy za zvýhodněnou cenu. Víc informací v mém článku – a navíc, mám pro vás jedinečnou možnost vyhrát dva celodenní vstupy do Silent Spa v soutěži! Čtěte dál… :)

V rakouských lázních Silent Spa jsem byla už několikrát a zcela upřímně, vždy to byl pro mě naprosto jedinečný zážitek. Tak nádherné místo, s perfektními službami, to zkrátka stojí za návštěvu a věřte, odpočinete si tady dokonale – i třeba během jediného dne. A z té pozitivní energie, která je tu doslova cítit, budete čerpat ještě hodně dlouho! ;)

Kdo z vás už v úžasných lázních Silent Spa, které najdete v rakouském městečku Laa, byl, jistě mi dá za pravdu, že je to zde právě pro romantické chvíle jako dělané! Dokonalé místo, kde si odpočinete, zrelaxujete se, je díky svému skvělému konceptu a perfektním službám ideální pro strávené chvíle jen ve dvou… :)

Proto pokud hledáte orginální dárek pro svou drahou polovičku na Valentýna, říkala jsem si, že poukaz na den strávený právě zde by mohl být tím pravým tipem, kterým potěšíte! :)

Jak už jsem zmínila v úvodu, v Silent Spa navíc platí zajímavá výhodná akce – pokud dárkový voucher zakoupíte (buď online, nebo přímo na místě na pokladně) do 14. února, platí zvýhodněná cena 75 EUR (místo 95 EUR). Což je rozhodně super příležitost – mimochodem, zakoupený voucher je platný po dobu 1 roku.

V ceně voucheru je nejen vstup do luxusních lázní Silent Spa, ale i rezervované odpočinkové lůžko, nebo lůžko s nebesy pro velké romantiky :).

Zároveň si můžete dát v rámci vstupu i bohatou snídani, odpoledne pak koláčky, dortíky, coby odpolední svačinku v restauraci SILENT SPA – samozřejmě v měkoučkém županu, který je součástí každé koupací tašky společně s ručníky a přezůvkami. Ta je pro hosty připravena po check inu v osobní skříňce.

Co také musím zmínit – do Silent Spa nemají vstup děti do 16 let – což vám tu zaručí maximální klid a pohodu – věřím, že to pro romantické chvíle jen ve dvou jistě uvítáte. ;)
Je zde také omezený počet lůžek – tudíž se rozhodně nemusíte obávat „naválu“ lidí a celkově přeplněných prostor, zkrátka, budete zde vnímat soukromí a osobní pohodu, což je také jednou z hlavních výhod těchto lázní.

Navíc, každou neděli je v ceně vstupného i exkluzivní brunch v certifikované BIO restauraci Silent Spa.

Všichni hosté Silent Spa pak samozřejmě mohou v rámci vstupného do Silent Spa také navštívit klasické termální lázně Laa, včetně saunového světa.

A na závěr – slibovaná soutěž!

Soutěž probíhá pouze na Instagramu @coolbrnoblog a můžete zde vyhrát 2 celodenní vstupy do Silent Spa. 
Jaká jsou pravidla soutěže?

  1. like soutěžnímu příspěvku na Instagramu @coolbrnoblog
  2. sledujte instagramový profil @coolbrnoblog
  3. sledujte instagramový profil @silentspa
  4. označte do komentářů pod soutěžní příspěvek (na Instagramu @coolbrnoblog) s kým byste si rádi den v Silent Spa užili. :)

Vylosování soutěže proběhne 18. února. 

ODKAZ: SILENT SPA / web
ODKAZ: SILENT SPA / facebook