Kosmetika: otestováno

Měla jsem možnost otestovat další zajímavou kosmetickou novinku, a to od mé oblíbené značky La Roche – Posay, se kterou mám vynikající zkušenosti zejména v péči o ekzematickou pokožku mých dětí. I tento produkt je právě pro ekzematiky vynikající – jedná se o sprchový olej – a víc vám ho představím ve své dnešní recenzi. 

Chci vám přestavit Koupelový a sprchový olej z řady Lipikar – právě tato řada je opravdu skvělá pro péči o ekzematickou pokožku, vzpomínám si,  že právě tělové krémy z této řady opravu pomohly mým synům na ekzematická ložiska na pokokžce.

Produkty z této řady jsou velmi jemné,  pokožku nedráždí, zabraňují vysoušení a hlavně, zabraňují pocitům svědění, což je pro ekzematiky a hlavně pro malé děti trpící ekzémem velký problém.

Tento sprchový gel je tedy vhodný jak pro dospělé, tak i pro děti, a to i pro ty hodně malé – pro batolata a miminka. Gel se dá používat i na vlásky dětí, odstraňuje i šupinky z vlasové pokožky miminek. A co je hlavní, neštípe do očí.

Díky unikátní olejovo-gelové textuře absolutně zabraňuje vysoušení pokožky, naopak ji zanechává jemnou, vláčnou a hydratovanou.

Gel obsahuje speciální patentované složení, které pomáhá zamezovat suchosti pokožky, mimo jiné zklidňující Niacinamid a relipidační máslo z karité.

Konzistence je gelová až olejová, ovšem na první dojem nemastná, rozhodně se nejedná o žádný hutný olej, opravdu přípravek vnímáte spíše jako gel, rozdíl je znatelný hlavně po použití, kdy je pokožka dlouhou dobu hydratovaná a jemná, navíc bez podráždění.

Lipikar Koupelový a sprchový gel lze použít buď jako klasický sprchový gel, nebo můžete přidat větší množství /uvádí se 5 stlačení pumpičky/ do koupele.

Pokud vás trápí suchá pokožka, nebo atopické ekzém, lupénka…rozhodně vynikající produkt, jak pro dospělé, tak i pro děti!

Koupíte v Chytré lékárně.

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA / web
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA / facebook