Tip na nejromantičtější Valentýn – v restauraci Barrio Gotico Cafe

Blíží se nám únorový svátek všech zamilovaných, Valentýn! Ať už tento svátek slavíte, nebo ne – já myslím, že může být minimálně skvělým důvodem udělat si hezký večer s tím, koho máte rádi. Už jen tím vyjádříte, že vám na někom záleží a jste s ním šťastní. A kde si takový večer užít a maximálně vychutnat, s dobrým jídlem a v úžasném prostředí? Mám pro vás jeden osvědčený tip – zkuste restauraci Barrio Gotico Cafe v Kurdějově! Na chvíle strávené zde totiž budete ještě dlouho vzpomínat… :)

O této restauraci jsem vám na blogu už několikrát psala a opravdu vám ji vřele doporučuji. Sama jsem tu byla už několikrát a vždy se ráda vracím. Jídlo zde je opravdu perfektní, nikdy jsem nebyla nespokojená. A navíc, celá restaurace a vlastně i vesnička Kurdějov má opravdu hodně velké kouzlo!

Čím je právě restaurace Barrio Gotico Cafe tak jiná a specifická? Je to samozřejmě hlavně vynikajícím jídlem, které si užijete, zvlášť, pokud milujete pestré chutě španělské kuchyně.

Ano, koncept restaurace je inspirován Španělskem, respektive Barcelonou, kdy Barrio Gotico je jedna z nejstarších čtvrtí v Barceloně a “Cafe” – jsou převážně v Barceloně označovány gastronomické podniky. Na jídelním lístku tedy najdete jídla inspirovaná španělskou kuchyní, ale i ta více česká. Věřím, že si tu vybere opravdu každý. ;)

Vyhlášená jsou tu hlavně jejich “prkénka” – na kterých najdete tapas, tedy pestrou nabídku malých porcí jídel – právě tapas je tradičním španělským občerstvením.

Zpátky ale k Valentýnu, protože právě na Valentýna si v restauraci Barrio Gotico Cafe připravili velmi speciální a vyladěné Valentýnské menu!

Toto menu se bude podávat pouze v jediný den, a to právě na Valentýna, 14. února, a to v čase od 12:00 do 23:00. I z toho důvodu je samozřejmě nutná rezervace – tu si můžete vytvořit buď telefonicky na čísle 702 137 137, nebo mailem na info@barriogoticocafe.cz.

A na co přesně se můžete v tomto menu těšit? Mrkněte na grafiku – vybírat můžete buď ze tříchodového, nebo pětichodového menu!

A pozor – pánové – důležitá informace hlavně pro vás! Abyste tu na Valentýna udělali skutečně ten nejlepší a perfektní dojem, tak vám tu na přání zajistí i květinu, nebo flower box – a to v podání floristek z Flowers by Decstore.

Navíc, pokud si budete chtít dát skleničku vína, i to není problém – v restauraci vám následně domluví odvoz i s važím vozem služnou „drink and drive.

Tak co říkáte, není Valentýn strávený v Barrio Gotico Cafe super tip? ;)

A mimochodem, když už jsem u těch romantických okamžiků – víte, že si můžete nechat v Barrio Gotico Cafe zrealizovat svatbu? Vše vám tu zajistí na klíč a věřte, svatby zde jsou přenádherné! Termíny na sezónu 2019 tu mají ještě volné… ;) Pokud vás zajímá víc o Barrio Weddings, mrkněte na můj starší článek – ZDE.

Barrio Gotico Cafe najdete v Kurdějově 137.

ODKAZ: BARRIO GOTICO CAFE / web
ODKAZ: BARRIO GOTICO CAFE / facebook