Valentýnská soutěž o set parfémů ORIBE!

Blíží se svátek zamilovaných, Valentýn – a k této příležitosti mám pro vás jednu zajímavou soutěž! Výhra bude pro výherce určitě skvělým dárečkem, třeba právě k Valentýnu! Co můžete vyhrát? Opět luxusní set mé oblíbené kosmetiky značky ORIBE – a to v hodnotě 3430,-! Jedná se o set parfémů Oribe Cote d‘ Azur – a vůně je to opravdu božská! ;) Jak soutěžit? Dozvíte se v článku!   

O kosmetice značky Oribe jsem vám tu psala už několikrát, je opravdu skvělá – hlavně přípravky pro vlasovou péči. Skutečně, já sama jsem nenašla žádnou podobobnou značku, jejíž všechny přípravky, co jsem vyzkoušela, by mi takto vyhovovaly.

Kosmetiku ORIBE jsem vám na blogu již představila ve svých recenzích – více ZDE. A dnes mám pro vás jedinečnou možnost se s touto značku a výjimečnými přípravky opět blíže seznámit – a to právě díky této soutěži! Co přesně můžete vyhrát?

Výhrou bude tentokrát set parfémů (parfém a parfém v kuličce) Oribe Cote d’Azur. Tuto unisexovou  vůni najdete ve všech produktech kosmetiky Oribe a je opravdu jedinečná. I díky její oblibě se značka Oribe rozhodla vůni představit a nabízet samostatně, coby parfém.

A nyní k soutěži – JAK SOUTĚŽIT?

Soutěž probíhá na Facebooku blogu Cool Brno Blog – pod tímto odkazem.

Pravidla soutěže:

  1. like soutěžnímu příspěvku na Facebooku Cool Brno Blog
  2. sledujte profily @coolbrnoblog a @oribeczsk
  3. do komentářů pod příspěvek napište, koho by tato soutěž mohla také zajímat

SOUTĚŽ vyhlásím přesně na den sv. Valentýna.  :)

Kde v Brně produkty Oribe koupíte? V několika kadeřnických salonech – například v Mimaxiv, Beauty Baru, Salonu Davida Škaroupka, Salonu Kateřina stříhá vlasy a Salonu Mint.

ODKAZ: ORIBE / web
ODKAZ: ORIBE CZ / SK – facebook
ODKAZ: ORIBE CZ / SK – instagram