Představuji: nový svatební salon v Brně – Zasnoubena.cz!

Hledáte inspiraci, kam v Brně pro společenské a také svatební šaty? Dnes pro vás jeden takový tip mám! :) A věřím, že ho v aktuální plesové sezóně rozhodně uvítáte. A vy, co plánujete svatbu, rozhodně také… :) V Brně, na ulici U Leskavy 31, máme totiž zbrusu nový, svatební salon Zasnoubena.cz! A mají tu úžasnou nabídku – jak svatebních, tak právě i společenských šatů, které stojí za pozornost. Nedávno jsem se zde zastavila a pořídila tu pro vás pár fotek – mrkněte v následujícím článku!

Často mi od vás chodí dotazy, kde v Brně půjčují právě krásné, jedinečné a originální šaty – na svatby, plesy a další události, které si nějakou tu ojedinělou róbu žádají. Jedním z míst, které bych vám nyní určitě doporučila, je právě nový svatební salon Zasnoubena.cz! Je tu totiž z čeho vybírat. A nejen to!

V tomto salonu je totiž na prvním místě i osobní přístup ke každému zákazníkovi. Budou se vám zde ochotně věnovat, vybírat, zkoušet, zkrátka, pomohou vám ochotně najít to, co se vám bude líbit a v čem se budete cítit neodolatelná a krásná. A o tom to právě při vyběru takových šatů na prvním místě je. ;)

Salon Zasnoubena.cz má i krásné prostory – je zde mnoho vystavených modelů, v mnoha typech provedení, v různých velikostech.

Co se sortimentu týká, tak tento salon nabízí šaty mnoha evropských značek, té nejvyšší kvality. Ať už sháníte šaty v jednoduchém, nebo více zdobeném stylu, určitě si tu vyberete.

Kromě svatebních šatů je zde i široká nabídka šatů společenských, které si můžete zapůjčit třeba právě na ples. Jak vím ze své vlastní zkušenosti, na každou takovou událost si jistě rády obléknete jiné šaty – a proto je právě půjčování lepší a výhodnější.

Společenské šaty tu mají také úžasné, v mnoha barvách, střizích… Radost je tu vybírat a zkoušet! ;)

Mimochodem, v tomto salonu najdete i překrásné dětské šaty – třeba pro družičky, nebo pro jakoukoliv slavnostní příležitost! A tak krásné – i ty dětské – jsem opravdu nikde jinde neviděla.

Já sama jsem se v šatech, které jsem si zde oblékla, cítila božsky. A ten pocit, který vám takové šaty, co dokonale padnou dají, je přímo k nezaplacení. :)

Takže, dámy, pokud hledáte tip, kam v Brně pro krásné a naprosto jedinečné šaty, zkuste právě nový salon Zasnoubena.cz, já věřím, že budete stejně, jako já, nadšené! ;)

Svatební salon Zasnoubena najdete v Brně na ulici U Leskavy 31.

Na více fotek se deailně podívejte také do fotogalerie.

ODKAZ: ZASNOUBENA / web
ODKAZ: ZASNOUBENA / facebook
ODKAZ: ZASNOUBENA / instagram