Valentýnská inspirace – voňavý dárek se zárukou! :)

Blíží se svátek všech zamilovaných, Valentýn! Ať ho slavíte, nebo ne – myslím, že je rozhodně hezké potěšit občas svou drahou polovičkou nějakým hezkým dárkem. A nemusíte to být ani nutně přesně na den sv. Valentýna. ;) Pokud hledáte tip na dárek, jeden takový – pro vás, milé dámy – mám! :) Jedná se o božský parfém Issey Miyake L’Eau d’Issey, který je ve světě vůní řekla bych až ikonický… Víc v následujícím článku!

Svátek sv. Valentýna nepatří k těm „ryze českým“ – a mnoho lidí ho přehlíží. I když, nutno dodat, i obchody nás k dodržování tohoto amerického svátku poměrně „tlačí“, stačí se podívat na záplavu typicky valentýnského zboží. No, často se jedná opravdu o kýčovité věci…

Pokud hledáte nějaký vhodný valentýnský dárek, kterým rozhodně nic nezkazíte a naopak, bude úspěch zaručen, doporučuji vsadit na oblíbenou klasiku – parfém! Parfém je dárek, který potěší vždy a každého, takže pokud hledáte nějaký super tip, tak vsaďte právě na nějakou zajímavou a jedinečnou vůni. ;)

Na trhu jich je opravdu mnoho a je těžké se mezi nimi vyznat. Já parfumerie navštěvuji poměrně často, ráda testuji různé novinky a objevuji pro mě nepoznané. Ovšem, musím říct, že právě v ohledu parfémů mám ráda celou řadu starších a ikonických vůní, které mi – i po letech, kdy jsem se s nimi setkala poprvé – voní skvěle!

Mezi tyto vůně patří rozhodně můj milovaný Clinique Happy for Men, klasický Hugo Boss, nebo právě Issey Miyake L’Eau d’Issey.

Všechny tyto vůně jsou primárně určené pro muže, ale používám je i já. Mám ráda více unisexové vůně, rozhodně ne žádné sladké, dámské parfémy.

Tato vůně od značky Issey Miyake je opravdu úžasná. Jemně kořeněná, nevtíravá a neuvěřitelně sexy. Je jedinečná – neznám žádnou jinou jí podobnou. Jak jsem už napsala, jedná se o starší parfém, ale drží se v oblíbě už skutečně mnoho let.

Představte si, že tato vůně je na trhu již od roku 1994. A to o její obrovské popularitě také něco svědčí. :)

Pokud přímo neznáte, doporučuji vyzkoušet a přivonět. Věřím, že si ji zamilujete jak vy, ženy, tak i muži, opravdu, vůně je líbivá. :)

Vůni Issey Miyake L’Eau d’Issey i další, výše zmiňované, najdete v nabídce eshopu Notino.cz ;)