Dámy, kam pro spodní prádlo? Zkuste obchod TRIOLA!

Dnes článek na ryze ženské téma – a to výběr a nákup spodního prádla! ;) Chci vám dát totiž jeden zajímavý tip a představit obchod TRIOLA. Tuto českou značku budete jistě znát, byla založena už v roce 1919. A věřte, i dnes, po letech, nabízí dokonale padnoucí, kvalitní prádlo, které je šité v České republice. A zcela upřímně, prádlo Triola má opravdu perfektní střihy, moderní design, zkrátka, cítíte se v něm skvěle – žensky, sebejistě, příjemně. A o to v jde v případě spodního prádla na prvním místě! :)

Jak už vím ze své vlastní zkušenosti, vybrat si – sama pro sebe – dobře padnoucí spodní prádlo, konkrétně podprsenku, to opravdu není jen tak. Mnohé z nás často nosíme špatnou velikost podprsenky, nevyhovující střih, špatný typ…což vede nejen k tomu, že podprsenka nevykonává „svou službu“, ale může to mít i negativní vliv třeba na držení těla, nebo na celkový vzhled naší postavy.

Proto je lepší podprsenky kupovat tam, kde se nám budou ochotně věnovat. Což jak jsem se sama přesvědčila, rozhodně nebývá zvykem v obchodech velkých, cizích značek. Je lepší vsadit na takovou prodejnu, kde pracuje proškolený personál a kde podprsenku vyberou takovou, která vám dokonale padne.

Přesně tak je tomu i v obchodě TRIOLA. V Brně máme dvě prodejny Triola – v Avion Shopping Parku a na Orlí 20 – zde je prodejna otevřená krátce, je přesunutá z Jánské ulice právě na Orlí, do krásných, velkých, nových prostor.

Já jsem vám právě v obchodě na Orlí nafotila několik krásných modelů, které mi zde padly do oka – ať máte představu, jaké krásné kousky zde najdete… :)

I mě samotnou překvapilo, že Triola nabízí opravdu krásné a moderní prádlo, které naprosto dokonale sedí! Z toho jsem byla opravdu nadšená, do jednoho střihu podprsenky Triola jsem se naprosto zamilovala (balkonový typ) a už teď vím, že nebudu chtít nosit jiné. :)

Ovšem, kromě značky Triola najdete v obou prodejnách (a také na eshopu) prádlo i dalších zajímavých značek. Zkrátka, Triola nabízí prádlo pro všechny ženy, v různých velikostech – a to od velikostí košíčků A-K, s obvody 65 – 110 cm.

Cenově je tu prádlo také dostupné, navíc se zárukou opravdu perfektní kvality. Co bych opravdu ocenila, je osobní přístup prodejních asistentek, které se vám zde ochotně věnují, měří vás, vybírají a hledají, abyste byla spokojená a hlavně, aby podprsenka dobře seděla tam, kde mám.

Zajímavostí je pak i pořádání Styling Days – s profesionální stylistkou spodního prádla. Tyto akce se konají pravidelně na prodejnách Trioly a jsou zdarma. ;) V den, kdy se na prodejnách Triola konají Styling Days, je sleva 15% na vše (musíte být tedy členkou Triola Klubu, není problém se zaregistrvat na prodejně v ten den), dále vás čeká welcome drink a služby vizážistky.

Na prodejách také bývají často různé novinky, a to jak z oblasti spodního prádla, tak i plavek – o těch, které představí Triola pro letošní léto, vám napíšu už brzy. ;)

Zkrátka, česká Triola je opravdu super! I mě si její prádlo získalo, sedí totiž naprosto perfektně. ;)

V Brně najdete prodejny Triola v Avion Shopping Parku a také na Orlí 20 – zde je prodejna nově přestěhovaná z Jánské ulice.

Prádlo ovšem můžete objednávat také přes eshop – výhodou je, že vyzvednete na prodejně s možností vyzkoušení i vrácení zboží, to vše ZDARMA. Na eshopu si také můžete zjistit dostupnost zboží na prodejnách, je zde aktivní chat, takže vám zde hned poradí.

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie. ;)

ODKAZ: TRIOLA / web, eshop
ODKAZ: TRIOLA / facebook
ODKAZ: TRIOLA / instagram