Valentýnská inspirace „na doma“

Blíží se svátek svatého Valentýna – a pokud tento den chcete prožít se svou drahou polovičkou alespoň trochu výjimečně, mám pro vás svou inspiraci. :) Bohužel, vzhledem k současné situaci možností, jak oslavit tento svátek, moc není. Do restaurací na večeři jít zatím nemůžeme, stejně tak nelze naplánovat třeba wellness víkend, návštěvu baru, nebo divadla… Ovšem, tu pravou valentýnskou romantiku zažijete i doma – a třeba vás naladí i můj následující článek… ;) 

Aktuální doba je opravdu podivná, zažíváme situace, jako mnoho z nás nikdy v životě. Naše možnosti, jak trávit volný čas, ale i speciální chvíle, jsou bohužel značně omezené… Ale, i přes to všechno si můžeme hezké chvíle připravit i doma – a to se týká i svátku svatého Valentýna. Jak si právě tento svátek užít, zpříjemnit a hlavně, jak svou drahou polovičku překvapit? Věřte, možností máme stále mnoho!

Připravila jsem pro vás pár tipů, díky kterým můžete s partnerem prožít jedinečný valentýnský večer. Jak na to?

Překvapte vašeho milého skvělou večeří! Zamyslete se nad tím, co váš partner rád jí a zkuste něco uvařit. Taková krásně naservírovaná, několikachodová večeře jistě udělá velký dojem. :)

A pokud vaření není vaší silnou stránku, jídlo objednejte z vaší oblíbené restaurace. Navíc – restaurace v této složité době podpoříte a za vaši objednávku budou jistě moc rádi. :)

Ženy potěšíte rozhodně i krásnou kyticí – květinářství jsou otevřená, takže „no problem“. :)

Radost uděláte i malým dárečkem – určitě víte, čím potěšit. Zárukou jsou samozřejmě parfémy – mrkěntě na Notino.cz, mají tu super výběr, různé akce i slevy a parfém vám hlavně přijde domů, což je v současné době taky žádoucí.

Vyzdobte si to doma a připravte tu pravou valentýnskou atmosféru! Jak?

Provoňte prostor oblíbenou vonnou svíčkou. Svíčky k romantickým chvilkám neodmyslitelně patří – vytvoří tu pravou intimní atmosféru. A pokud budou i krásně vonět, o to lépe!

Mým tipem je třeba tato Yankee Candle Coconut Splash – je to velmi smyslná, podmanivá vůně, lehce nasládla a příjemná. Na Valentýn přímo jako dělaná!

Naprosto skvělým tipem na jedinečné valentýnské překvapení k závěru večera jsou masážní svíčky! Už jste o nich slyšeli?
Tyto svíčky obsahují speciálně upravenou emulzi, kterou můžete po zahřátí nanést na partnerovo tělo k příjemné masáži.

Tato emulze se pak dobře absorbuje, provoní a hydratuje pokožku a celkově je moc příjemná. Pro dokonalou předehru úžasná věc! :) Navíc, tato svíčka také nádherně voní – zkuste tuto, opět kokosovou – Flagranti Massage Candle Coconut

Masáž může být i zpříjemněním valentýnského večera – a ruku na srdce, kdo by neměl masáže rád. :) Překvapte partnera a připravte pro něj uvolňující a relaxační masáž, třeba i s erotickým podtextem. ;)

Na masáž se vám bude hodit voňavý masážní olej – doporučuji třeba tento – Renovality Original Series, voní dokonale po levanduli, má relaxační a afrodiziakální účinky. ;)

Věřím, že i Valentýn strávený doma pro vás oba bude nezapomenutelným… :)

Všechny výše uvedené produkty koupíte na Notino.cz