Valentýn se blíží… Já říkám: no a co?:)

Ještě před pár lety nám tady u nás, v naší české zemičce, Valentýn vůbec nic neříkal… Vždyť si vzpomeňte, když jste byli malí, dávali si mamka s taťkou 14. února růžová srdíčka, čokolády, květiny? Nevím teda, jak to bylo u Vás, ale já nic podobného teda nepamatuju…:)

Jenže, stejně, jak se k nám drze „vetřel“ Santa Claus se svoji partou rudonosých sobů, symbolem Vánoc se stává blikající kaminon s Coca Colou a Halloween se těší taky velké oblibě (soudě dle narůstající záplavy dýní), tak i Valentýn se u nás prostě rok od roku bere víc a víc vážně.

Když budu mluvit za sebe, já jsem opravdu velmi tolerantní, miluju kosmopolitní styl života a přijímám jakékoliv cizí kultury. Helloween je mi sympatický, Santu s nadhledem ignoruju a Coca Cola je pro moji rodinu zakázané pití – OVŠEM, Valentýn? Ten mě svoji kýčovitostí jako takovou někdy vyloženě vytáčí…:) Například takové zásnuby na Valentýna beru fakt téměr jako „vrchol nevkusu“:))) (Ovšem, berte mě prosím s nadsázkou:)
Jasně, proč si neudělat hezký den se svoji drahou polovičkou a nedat si najevo, že se máte rádi…a to kdykoliv, ne jenom na Valentýna! Naopak, vyberte si takový den, který se hodí jen a jen Vám:) Navíc, co to pojmout trochu jinak, stylově, bez kýčovitých dárků, přáníček a dalších růžových nesmyslů…:)

3556b9601ff339a55d0ee784390dc788

Připravila jsem proto pro Vás pár tipů, jak svoji drahou polovičku originálně potěšit – právě v tento den, a to ať už hezkým zážitkem, nebo zajímavým dárkem!

1. Zajděte si na večeři! A to nejen na Valentýna, zkrátka kdykoliv zatoužíte po tom udělat si hezký večer. Když budu opět mluvit za sebe, jednou za čas s manželem na večeři zajdeme. Zkrátka si uděláme večer v jiném režimu, než jsme doma běžně zvyklí (to znamená bez zběsilého nahánění dětí do postele, které večer pravidelně popadá amok zlobivosti).
A můj tip na skvělou restauraci s jedinečnou atmosférou v Brně? Jednoznačně restaurant PAVILLON (bývalá Zemanova kavárna). Je to tady opravdu dokonalé – skvělá atmosféra a přímo geniální gastronomie. Jedinečné místo pro jedinečné okamžiky:) A pokud se Vám nebude chtít brzy domů, pokračovat můžete navíc v Runway baru, který je umístěn pod restaurací, ve stejné budově:) Na Valentýna tu navíc chystají speciální „valentýnské menu“, speciálně připravené právě pro tuto příležitost. Prohlédnout si ho můžete zde – Valentýnské menu v restaurantu PAVILLON

Interiār2-original-print-size-830x554

2. Dáte raději přednost tomu, že budete doma a uděláte si hezký večer právě zde? Taky není špatný nápad:) Rozhodně bych ale i tento večer spojila s příjemnými gastronomickými zážitky:) Co si třeba objednat sushi? Určitě tyto japonské speciality nejíte každý den, tak proč si je jednou za čas nedopřát? Za sebe doporučuji objednání přes sushimarket.cz – právě zde najdete hezky pod „jednou virtuální střechou“ mnoho věcí pro japonskou kuchyni, čaje a další sortiment – a můžete si tu také sushi objednat. Vyzkoušeno a s velkou pochvalou!

susu

3. K dobrému jídlu by nemělo chybět dobré pití – třeba nějaké víno:) Můj favorit už několik let je vinařství Víno z Kobylí. Opravdu. Jejich víno mi chutná – mám zde už několik oblíbených odrůd (super je třeba Savignon) a hlavně není po něm zle a nebolí hlava (jasně, nesmíte vypít několik lahví sám/sama:). Navíc, víno je cenově velmi přijatelné! Ochutnejte, jak budete mít příležitost:) Mimochodem – rozhodně vyzkoušejte i perlivá víná – „frizzante“ – k romantické večeři další skvělá volba… Růžové frizzante Zweigeltrebe je vynikající!

Photo-21.08.15-16-37-28-623x623

4. Darujte květinu – teda, hlavně Vy, pánové:) A to nejen na Valentýna! Udělejte nám radost a dejte nám kytičku…třeba už hned zítra:) Uvidíte, že budeme minimálně velmi mile překvapené:) A kam pro krásnou a originální kytičku? Zajeďte do květinového studia Ammi, v Brně na Lesné. Opravdu! Jsou tu velmi milí, vstřícní a udělají Vám dokonalou květinu přesně podle Vašeho přání.

DSC_0075p-1024x678 DSC_0126p-830x550

5. Zajděte si na masáž! Není nad to užít si dokonalý relax v podobě masáže… Pro mě je to jeden z nejoblíbenějších způsobů odpočinku – a věřím, že právě masáže milují snad všichni. V Brně nedám dopustit na centrum thajských masáží Tawan (najdete na Šilingrově náměstí, v budově hotelu Barceló). Pracují tu opravdu velmi zkušené Thajky – a masáž od nich je fakt skvělá:) Navíc, na masáž si sem můžete zajít i spolu s partnerem, mohou Vás masírovat společně, v jedné místnosti.

tawan

6. No dobře, dobře…dáreček taky potěší, že jo!:) Ale opět, vsadila bych na něco originálního, netradičního, takového, co zaručeně potěší! Tady jsou moje tipy:

PÁNOVÉ, pro nás, holky:

Nám radost můžete udělat fakt snadno:) Stačí vědět pár originálních tipů! A drahé šperky to teda rozhodně být nemusí…
Co třeba tuto super věc pro péči o pleť? Jmenuje se Luna, je od značky Foreo a Vaší drahé polovičce určitě vykouzlí úsměv na rtech:) Je totiž opravdu skvělá – sama ji používám a jsem doslova nadšena ze skvělých výsledků. Více si o tomto přístroji můžete přečíst ZDE – a k dostání je výhradně v parfumeriích Douglas.

Photo-22.12.15-9-50-46-1024x1024

Velkou radst nám uděláte taky s jednou velkou módní vychytávkou – kalhotami jménem „Freddy“! Říkáte si možná – kalhoty, v čem mohou být tak jedinečné – ale tyto, ty fakt jsou! Dokážou totiž „vymodelovat“ naprosto geniální zadeček – a to by Vás, pány, teda mělo zajímat, ne?:) Kalhoty Freddy totiž mají v sobě všité speciální silikonové pásky, které zajišťují to, že „vše drží tam, kde má“:) A věřte, právě tyto zázračné kalhoty jsou v poslední době naprosto horkým trendem a „pase“ po nich nejedna z nás:) Tak se jen zeptejte na velikost a typ a objedávejte na freddykalhoty.cz Budeme se Vám v nich líbit:)

slide2_-_2

Dobře, šperk je možná typ dárku, který hledáte – ale vsaďte na originalitu i v tomto případě a nechoďte nikam do běžného „klenotnictví“… Pořiďte své drahé třeba zajímavý náramek, nebo hodinky od značky Ops!Objects, které můžete koupit v nově otevřeném Rebelion Store, v Brně, na Jakubské 123. Právě šperky této značky jsou velkým hitem – jsou vyrobené ze speciálního materiálu, mají krásný desing a jsou svým vzhledem naprosto výjimečné! A pozor, nakupovat můžete i na eshopu Rebelion!

12376174_184400145243598_8311829869991948264_n

Vůbec, věci „pro parádu“ jsou vždycky trefou do černého! A nemusí to být přece jen oblečení, nebo šperky… Co třeba koupit nějaký skvělý spotřebič – a to teď fakt nemyslím žehličku, nebo pračku:))) Můj tip – nedávno jsem se setkala s touto revoluční kulmou od značky Remington – která velmi snadno pomůže vytvořit krásné a dokonalé vlny. Systém, se kterým tato kulma pracuje, je totiž i pro absolutní „nešiky“ a pro ty, kteří opravdu nemají čas na to, trávit úpravou svého účesu hodiny:) Mimochodem, moji recenzi této skvělé věcičky si můžete přečíst ZDE.

Photo-09.11.15-9-03-46-623x623

PARFÉM – věc, která vždy potěší! A jaký? Zkuste vsadit na originalitu a zaručenou kvalitu – vynikající zkušenost mám s přírodní kosmetickou značkou DELAROM, která také kromě tělové a pěstící kosmetiky nabízí parfémy. Parfémy voní krásně – sama jsem se o tom přesvědčila, Vy můžete také – produkty Delarom si můžete přijít otestovat, prohlédnout a samozřejmě také zakoupit do Parfums.cz v OC Letmo v Brně. Jsou tu moc ochotné konzultantky, které Vám při výběru pomůžou.

Navíc – na parfémy značky DELAROM je nyní 20% sleva – což je skvělá šance k nákupu:)

ODKAZ: DELAROM/web, DELAROM/facebook
ODKAZ: PARFUMS.CZ/web, PARFUMS.CZ/facebook

valentýn 2016

A HOLKY, co pro svoje miláčky?

Pořiďte jim nabitou kartu do fitka! Každej chlap přece chodí rád cvičit –  a který ne, tak určitě rád začne:) Důležité je udělat ten první krok – a ten můžete udělat právě Vy, když věnujete nabitou kartu. V Brně bych Vám rozhodně doporučila sportovně – relaxační centrum Fit 4 All v Novém Lískovci. Je to tu nádherné – velké, vzdušné a co je důležité, je tu opravdu mnoho možností vyžití. A navíc, rozhodně sem budete rády chodit i Vy, holky – i pro Vás je tu připraveno opravdu mnoho možností, jak se hýbat a sportovat! Kromě skvěle vybaveného fitness centra tu můžete využít i sálové aktivity, badminton, nebo tenisovou halu. A děti? Pro ty je to tady přímo ráj:)

img_0552

No, když už je řeč teda o tom cvičení – co si do fitka dopřát – buď sobě, nebo své drahé polovičce, nějaký hezký outfitek?:) Rozhodně by to chtělo něco stylového, ať Vám to sluší – za každé situace! Třeba takové hezké třičko, tepláková souprava, nebo tenisky – taky můžou být skvělým dárkem… A nemusíte jít nutně hledat do obchodů – vím totiž o místě, kde mají všechny tyto věci, navíc od celé řady skvělých a známých brandů, hezky pod „jednou virtuální střechou“. Jasně, jde o eshop, jmenuje se ringit.cz a najdete tu oblečení a boty jak na cvičení, tak pro běžné, denní nošení. Super je tady výběr od značky Adidas, kterou máme rádi snad všichni – vybrat tu můžete stylový věci labelu Originals a taky klasiku, na cvičení. Kromě této značky si tu můžete objednat věci od labelů Puma, Reebok, Converse, O’Neill, Havaianas, nebo Styx! A mimochem, takový trenky od Styxu jsou taky super tip na valentýnský dárek, co, holky?:)

 

1978651_644512235630456_5656031911543344043_n

11870847_959601870788156_3570703937896972001_n

zdroj fotek (pugs): pinterest.com