Ochutnejte zdravé novinky ve Sklizeno Food Lovers!

Moc ráda chodím do restaurace Sklizeno Food Lovers, kterou najdete v OC Campus. Vaří tu totiž opravdu skvěle – chutně, zdravě a z těch nejlepších surovin.

Navíc, vše je tu opravdu čerstvé a poctivě připravené. A to se mi na celé filozofii této restaurace líbí. Můžete si tu být zkrátka jisti, že dostanete jen to nejlepší. Navíc, ceny tu jsou přijatelné, na jídlo nečekáte a prostředí je krásné – nové, vzdušné, čisté. A to se mi líbí taky:) Mimochodem, víc si o této restauraci přečtěte na blogu – ZDE.

V restauraci Sklizeno Food Lovers mají navíc každou chvíli něco nového – můžete tu ochutnat kromě denní nabídky také stálé odpolední menu – burgery, těstoviny, saláty, panini, nechybí domácí dezerty a dortíky a také nápoje – káva, teplé zimní specialitky (ty už jsem Vám na blogu představila také – ZDE) a nyní nově také vynikající SMOOTHIE!

Photo 25.01.16 14 58 20

A o těch bych Vám chtěla napsat dnes – sama jsem je tu otestovala a jsou skvělá:)

Nabídka čerstvých ovocných a zeleninových smoothies se ve Sklizeno Food Lovers rozšiřuje – já tu otestovala dvě – „červené a zelené“ :) A obě byla vynikající – vyrobená přesně z těch ingrediencí, které mám sama moc ráda.

Základem červeného smoothie je řepa, pak jablko, mrkev, pomeranč a zázvor s medem. Samé dobroty, že? A pozor – do výroby smoothie se už nepřidává vůbec žádný cukr, což je rozhodně dobré vědět:)

Photo 25.01.16 14 55 31

Můžete si tak být naprosto jistí, že se Vám dostane jen to nejlepší – a to velká dávka čerstvého ovoce a zeleniny, ve skvělé a moc chutné podobě:)

Zelené smoothie už od pohledu naznačuje, že jeho základem je špenát! A právě tato zelená smoothie mně osobně chutnají opravdu nejvíc:) Kromě toho – jsou fakt hodně zdravá, s minimem cukru (toho přírodního, z ovoce).

Photo 25.01.16 14 55 42

Zelené smoothie tedy obsahuje špenát, kiwi, jablko a citron. Chuťově je opět skvělé!
Mimochodem – natočila jsem pro Vás video, jak právě toto smoothie „vzniká“ – sami se tak můžete přesvědčit, že použité suroviny jsou opravdu pouze ty zdravé a přírodní:)

Až budete mít do restaurace Sklizeno Food Lovers cestu, smoothie tu rozhodně ochutnejte! Navíc – teď v zimě, kdy na nás útočí nejrůznější virózky, chřipky a rýmičky, přijde pořádná dávka vitamínů skutečně vhod:)

ODKAZ: SKLIZENO FOOD LOVERS/web

ODKAZ: SKLIZENO FOOD LOVERS/facebook