Další FoodPark už tuto sobotu!

Největší potravinový trh na Jižní Moravě – FoodPark – nabídne v sobotu 6. února 2016 od 9 do 15 hodin v Malé Americe to nejlepší z rukou samotných cukrářů. Návštěvníkům, a především všem zamilovaným, přinese nejen čerstvou inspiraci na valentýnské dárky, ale také možnost ochutnat kvalitní lokální potraviny. Na jednom místě tak budou moci nakoupit až od 50 regionálních a zahraničních prodejců jídla, nápojů a dalších surovin. Účastníci se mohou těšit tuto sobotu například na oblíbenou cukrářku B-Cake, zdravé dorty od Raw with love, cukrárnu Momenta s francouzskými specialitami či cukrárnu Tutti Frutti.

letak FoodPark

Jediný krytý brněnský trh pořádá tematické akce pravidelně každou druhou sobotu. Tentokrát si FoodPark připravil pro své návštěvníky sladký valentýnský speciál. „Rádi bychom využili této příležitosti a ukázali lidem, že i sladké může být zdravé. Ochutnat bez výčitek budou moci například výtečné zdravé raw dorty a pamlsky, dorty z pravé belgické čokolády či sladkosti bez lepku či cukru. Zamilovaní zajisté ocení širokou nabídku originálních valentýnských dárků, kterými mohou potěšit své polovičky,“ uvedla Dana Drásalová, organizátorka oblíbeného brněnského trhu FoodPark s tím, že mimo sladkých dobrot budou na pultech prodejců také jídla vybraných zástupců restaurací či nejrůznější mezinárodní kuchyně.

Kromě výtečného jídla, se budou moci návštěvníci zahřát u FoodPark baru, který nabídne teplé nápoje. Nebude chybět ani pivní lékárna, vína z Jižní Moravy, vyhlášená Mandlovice nebo známé sirupy od Vandy. „Pečlivě vybíráme a pravidelně kontrolujeme kvalitu prodávaných potravin a surovin. Snažíme se našim zákazníkům nabídnout to nejlepší, co v běžném obchodě nenajdou,“ řekla Drásalová. FoodPark představuje místním největší přehlídku regionálních producentů na jednom místě. „Naším cílem je v tomto roce rozvinout kulturu nejen potravin, ale i doprovodnými eventy, o které je v Brně stále větší zájem,“ dodala Drásalová.

O FoodParku

Projekt FoodPark je pravidelný potravinový trh pod záštitou města Brna konaný v prostorách Malé Ameriky na ulici Hybešova 1. Každou druhou sobotu pořádá tematický trh se sortimentem nejvyšší kvality. Kromě masa, uzenin, sýrů a pečiva zde lze nakoupit domácí marmelády, sirupy, čerstvou kávu i čaj, sladké a slané dobroty. Ovoce, zeleninu, koření a nevšední ingredience střídají ty nejlepší výrobky pro zdravou výživu. Své si zde najdou také celili i lidé s bezlepkovou dietou.

Přehled akcí

  1. 2. – sladký valentinský speciál
  2. 2. – pravidelný potravinový trh
  3. 3. – sýry a víno speciál
  4. 3. – pravidelný potravinový trh
  5. 4. – pravidelný potravinový trh

ODKAZ: FOODPARK/web
ODKAZ: FOODPARK/facebook

ODKAZ: FOODPARK 12.12./facebook – událost