Nový Nespresso Boutique v Brně!

Asi jako většina lidí, mám ráda dobrou kávu. Dnes už dokážu ocenit její chuť, kvalitu i celou kulturu, filozofii, výrobu a historii, která se ke každé značce váže…

Ke své oblíbené kávě jsem ovšem během svého života „ušla poměrně dlouhou cestu“. Budu konkrétní – kávu jsem začala pít poměrně pozdě, až někdy kolem svých dvaceti let. Ovšem, tenkrát jsem se ve světě dobrých káv a značek rozhodně vůbec nevyznala – „káva“ byla pro mě synonymem vlastně všeho, co se pod tímto názvem v obchodech prodávalo. Později jsem si ovšem i mezi běžně nabízenými značkami kávy nacházela „své favority“ – tedy takové kávy, které mi chutnaly.

Během času se pak dobrá káva stala nedílnou součástí mého života –  a dodnes je mým velmi oblíbeným ranním rituálem, bez kterého si svůj běžný den už nedokážu představit. Svou kávu si umím vychutnat, dokážu ocenit její chuť a samozřejmě i to, jaké má účinky, jak mě dokáže povzbudit a pomoci probrat se:) A kávu si dopřeju ještě minimálně jednou za den – kdy se zastavím během svého pracovního kolotoče.

Photo 25.01.16 12 58 31

S kávou mám tedy spojené hezké chvilky, které si dokážu užít sama, nebo s kamarádkou, případně i na pracovní schůzce. Dá se říct, že už se ve světě kávy lehce vyznám, mám určitý pojem o značkách a nabídce a hlavně – mám mezi nimi svého naprostého favorita, kterému jsem „věrná“ už několik let. Je to káva NESPRESSO!

10362528_10153102434543345_5690358069761257235_n

 

Káva NESPRESSO je pro mě synonymem naprosté kvality, výjimečnosti, intenzivní a zajímavé chuti… Zároveň je pro mě tato značka symbolem krásných a designových kávovarů, hrníčků a dalších doplňků, které ke kultuře kávy patří. Každá věc, produkt této značky, je jedinečný, dokonalý, propracovaný do posledního detailu. A to platí i o kávě samotné – o velmi kvalitní výrobě kávových kapslí i jejich náplni.

10482580_10153046849803345_6046765848263800732_n

Kávu Nespresso tedy doma pijeme už několik let, máme i krásný kávovar této značky… Proto mě opravdu velmi potěšila informace, že se v Brně otevřel nový Nespresso Boutique, jediná ze tří poboček této značky mimo Prahu. Svou oblíbenou kávu tak teď mám na blízku, z čehož mám skutečně radost:)

IMG_5650

Už jste se byli v novém Nespresso Boutique v Brně podívat? Je to tu opravdu nádherné – vstoupíte do dokonalého světa luxusní kávy, doplňků, kávovarů…

IMG_5555

Nový Nespresso Boutique v Brně vás okouzlí útulnými, moderními a svěžími prostory, které jsou vytvořeny dle posledních designových trendů. Design Nespresso Boutique navrhlo studio Parisotto e Formenton a odráží poselství a svět značky Nespresso.

IMG_5550

V čistých liniích ladí luxusní interiér s prémiovostí 23 druhů káv Grands Crus kvality.

IMG_5589

Těšit se můžete na inovativní butik s personalizovanými službami rozdělenými na degustační a ochutnávkovou zónu, kde si v klidu vychutnáte šálek lahodné exkluzivní kávy, nebo na pick up zónu, v níž si pohodlně a bez zbytečného čekání vyzvednete vaši objednávku.

IMG_5627

Na výběr tu najdete široké množství mnoha druhů káv, a to i včetně limitovaných kolekcí – kdy právě nyní tu můžete ochutnat a zakoupit jedinečné limitované edice káv „UMUTIMA wa Lake Kivu“ a „TANIM de Chiapas“. Tyto edice jsou zaměřené na  pěstitelské oblasti jezera Kivu ve Rwandě a Chiapas v Mexiku – nabízí chuťově výraznou a rozhodně zajímavou kávu.

Nespresso_Umutina_Tanin_mailing_final

Zkrátka, káva Nespresso je skvělá, jedinečná a těší se obrovské oblibě. Protože NESPRESSO – WHAT ELSE? :)

https://youtu.be/O_c_1C-smbM

Nespresso Boutique najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO/web
ODKAZ: NESPRESSO/facebook