Představuji: Denní lázně Brno

Nedávno jsem se v Brně seznámila s dalším, velmi zajímavým a jedinečným místem, které jsem si doslova zamilovala! Najdete tu totiž dokonalý odpočinek, relax, ale také mnoho skvělých procedur a terapií, které dokáží s Vaším tělem udělat učiněné zázraky. Denní lázně Brno!

Už jste o nich slyšeli? Denní lázně Brno jsou místo, kde se proškolený a velmi zkušený personál dokáže postarat o to, aby se Vaše tělo cítilo i vypadalo krásně. A to je přece to, co všichni chceme a po čem toužíme.

Nevím, jak Vy, ale pro mě je to, jak vypadám a jak se cítím, opravdu velmi důležité. Spokojenost sama se sebou je totiž podstatná a já věřím také tomu, že právě to, jak sami sebe bereme a hodnotíme, se pak také odráží na chování k druhým lidem. Proto bychom péči o sebe rozhodně neměli podceňovat a brát na lehkou váhu. Naše tělo totiž není jen „schránka“, je to to nejcennější, co máme a o co se musíme patřičně starat.

Měli bychom tedy hledět na to, jak vypadáme, co nás bolí, trápí, měli bychom si všímat všech signálů, které naše tělo „vysílá“ a měli bychom je i řešit. Alespoň to je přístup, který mi už od malička vštěpovali mí rodiče – kteří se oba zdravému životnímu stylu věnovali a dodnes věnují. Můj táta je lékař, gastroenterolog, ale také se věnuje alternativní a čínské medicíně a masážím. Mamka je výživová poradkyně, měla svého času i obchůdek se zdravou výživou. Takže zdraví a vše kolem něj mě už od dětství zajímá – dokonce jsem dlouhou dobu snila o tom, že se stanu lékařkou:) Z čehož jsem ovšem kvůli velké časové náročnosti studia upustila.

O vše, co se ale týká zdraví a zdravého životního stylu, se ovšem stále zajímám a péči o sebe samu určitě neberu na lehkou váhu:) Proto mě potěšilo, když jsem se seznámila s tak zajímavým a výjimečným „zařízením“, jako jsou Denní lázně Brno.

laznelogo

Denní lázně Brno jsou brněnské lázeňské centrum ambulantního typu, které má v současném zdravotním systému řadu předností. Přichází s komplexně propracovanými programy. Prokazatelné výsledky představují významnou součást v péči o své zdraví.

12552764_949243851823341_2042161867756465566_n

Při terapeutických procedurách zde využívají nejmodernějších technologií a tradičních léčebných postupů, které obnovují jednotlivé funkce lidského těla. Příjemná atmosféra, odborný přístup a profesionalita zdravotnických pracovníků Vám napomůže k úvaze něco pro sebe a své zdraví udělat.

lazen7

Co mě zde velmi zaujalo je to, že se věnují každému z klientů velmi individuálně, dle jeho aktuálních potřeb a problémů. Každému zde tedy mohou sestavit takové terapie a ošetření, které je přesně stanovené dle požadavků a přání.

lazne4

Specializují se na řešení odstranění bolestí zad a kloubů, posílení celkové imunity a detoxikaci organismu, odtučňovací kúry cílené na celkové zhubnutí, odstranění tuku z problematických partií, zpevnění postavy, posílení fyzické kondice, estetické problémy typu celulitida, otoky víček, dvojitá brada.

lazne8

Naprosto vynikající a velmi účinné jsou lymfatické masáže a celé lymfatické terapie. Viděla jsem fotky některých klientů před začátkem terapií a po ukončení a výsledky byly ohromné! Právě práce s lymfou je jednou z nejefektivnějších cest ke zhubnutí a detoxikování těla. V Denních lázních Brno se těmto terapiím věnují zkušené terapeutky proškolené právě na tuto problematiku, takře si můžete být jistí, že se svěřujete jen do těch nejlepších rukou:)

lazne5

Já sama se tu právě lymfatické masáže a terapie brzy chystám vyzkoušet, takže Vás budu určitě informovat o tom, jak probíhají a jak jsem je vnímala.

Denní lázně Brno je místo, které byste rozhodně měli znát. Věřím, že tu dokáží pomoci a vyřešit mnoho problémů, které Vás a Vaše tělo trápí. Účinně, šetrně, zdravě. Přesně tak, jak by to mělo být!

Denní lázně Brno najdete na ulici Radlas 84/6.

ODKAZ: DENNÍ LÁZNĚ BRNO/web
ODKAZ: DENNÍ LÁZNĚ BRNO/facebook