V novém roce – zpět do formy! A ideálně s low carb stravou!

Věřím, že se mnozí v lednu zamýšlíte nad tím, jak se co nejrychleji dostat zase do formy – přece jenom, předešlé vánoční období bylo náročné a určitě jste se v jídle (stejně, jako já) příliš neomezovali. :) Na diety já tedy rozhodně nejsem a ani vám jde zde rozhodně nechci doporučovat. Co ale funguje – pro hubnutí – navíc bez hladovění a omezování se v jídle, je low carb strava. Vyzkoušejte ji!
Na vynikající low carb dobroty se můžete stavit do bistra Zdravě, chutně…LOW CARB na Zámečnickou 3. Výborně se najíte – a ze zdejších specialit zaručeně nepřiberete!
Mimochodem, jídla z bistra Zdravě, chutně…LOW CARB si nyní nově můžete objednat i s rozvozem!

Jsem nesmírně ráda, že jsem dnes už před téměř 3 lety zcela přešla na low carb stravu. Zjistila jsem, jak moc mi tento stravovací režim vyhovuje. Zhubla jsem, váhu si držím, mám mnohem více energie, zbavila jsem se i věčně nafouklého břicha. Zkrátka, low carb strava je sázkou na jistotu!

Low carb stravu tedy doporučuji všem – své rodině, kamarádům i všem, kdo zoufale hledají, jak zdravě zhubnout.

I proto, low carb stravu mnozí oceníte i nyní, kdy se snažíte vrátit se po Vánocích zpět do formy. Stačí jen změnit složení stravy, vyhýbat se sacharidům a uvidíte, že hubnutí vám půjde rychle a téměř bez námahy. Skvělé je, že váhu si při low carb stravě snadno udržíte, bez jo-jo efektu. Pokud tedy hledáte způsob, jak se vrátit zpět do formy, je low carb strava zaručená.

S low carb stravou se můžete seznámit také v bistru Zdravě, chutně…LOW CARB. Zajděte si sem na oběd, snídani, ale i večeři! Dokonce si tady i zamlsáte – dáte si dezerty a dortíky připravené bez mouky a cukru. I po těch nepřiberete, tomu můžete věřit.

V bistru Zdravě, chutně…LOW CARB mají také novinky – nově si tu můžete nakombinovat k jídlu přílohy – vyberete si takovou, na kterou máte chuť. A to jak ve variantách low carb, tak i těch klasických. Ovšem za sebe doporučuji zkusit právě LC přílohy! Třeba takové dýňové pyré je dokonalé!

Novinkou je i možnost objednání jídel z bistra s rozvozem!

Přes stránky zdravechutnelowcarb.sebou.cz si můžete objednat jídla z obědového menu, dezerty i nápoje. 
Jedná se tedy o jednorázový rozvoz v obědovém čase od 10.30 – 14.00 v pracovní dny od pondělí do pátku.
Objednávky se přijímají den předem, tzn. že objedánávte na následující pracovní den.
Věřím, že rozvoz mnozí využijete – třeba pokud jste v práci a mimo se na kvalitní oběd nedostanete.
Low carb strava je opravdu skvělá, zkuste ji – třeba ze začátku jen týden, rychle se přesvědčíte, jak takový stravovací styl vaše tělo uvítá!
Bistro Zdravě, chutně…LOW CARB najdete v centru Brna na Zámečnické 3.

ODKAZ: ZDRAVĚ, CHUTNĚ…LOW CARB / instagram
ODKAZ: ZDRAVĚ, CHUTNĚ…LOW CARB / facebook