Chystáte se na hory? Veškeré vybavení, doplňky i oblečení pořídíte v obchodech Intersport!

Blíží se jarní prázdniny, kdy máme mnozí naplánované hory a lyžování! Ovšem, na lyže se dá vyrazit také o víkendech – třeba i na mnohé sjezdovky, které jsou v blízkosti Brna. Teploty zimním radovánkám přejí, je tedy ideální doba na to si tyto sporty skutečně užít! 
Sháníte na hory vybavení – lyže, helmy, lyžařské brýle, ale i oblečení – pro děti i pro dospělé? Zajděte se mrknout do obchodů Intersport, tady totiž zaručeně pořídíte! Na hory tu opravdu seženete absolutně vše – obchod Intersport jsem si prošla a nafotila jsem tu pro vaši inspiraci velkou reportáž. Mimochodem, v Intersportu aktuálně probíhají velké zimní výprodeje a slevy, mnoho věcí tu tak koupíte za výrazně nižší ceny! POZOR – vše mizí rychle, doporučuji si s nákupy pospíšit!
Víc v mém článku…

Začala ta pravá zima a i když sněhu ve městech zatím příliš moc není, tak teploty přejí všem zimním radovánkám! Většina sjezdovek sníh udržuje, takže na lyže můžete vyrazit – i v okolí Brna je v provozu celá řada sjezdovek.

Mimo to, blíží se také termín jarních prázdnin, kdy máme mnozí naplánované zimní dovolené – a vyrážíme na hory! I já se s dětmi chystám a už se tak těšíme!
Věřím proto, že mnozí v této době sháníte potřebné zimní vybavení a oblečení. A to jak pro sebe, tak hlavně pro děti – ty rostou a vše nutné se musí kupovat snad každý rok nové.

Pokud potřebujete koupit lyže, lyžařské boty, helmy, hůlky, ale i oblečení na lyže…určitě vám doporučuji zajít se mrknout do obchodů Intersport, v Brně je najdete v Galerii Vaňkovka a také v Olympii.

Právě zde seženete v ohledu nutné zimní výbavy naprosto vše – jsem si tím jistá, sortiment zimního vybavení v Intersportu jsem si prošla a zjistila jsem, že tu skutečně koupíte vše potřebné!

Mimo to, jak píšu v úvodu, v prodejnách Intersport aktuálně stále probíhají velké zimní slevy a výprodeje, mnoho věcí je tu k mání ze výrazně nižší ceny, což vás jistě také potěší.

Opravdu obrovský výběr je tu lyží, lyžařský bot – pro děti, ženy i muže. Mimo to, proškolený personál vám tu pomůže vybrat takové lyže, které vám budou maximálně vyhovovat. Seřídí vám tu i vázaní, doporučí ty správné boty…

Pořídíte zde i lyžařské helmy, brýle, hůlky, vosky na lyže a další nutné doplňky… Zkrátka, mají tu vše – a na jednom místě, což je perfektní. Žádné další běhání po jiných obchodech vás nečeká! :)

Pestrý je sortiment i pro děi, pro ty tu mají i malé lyže – ideální i pro velmi malé děti na první seznámení se s lyžováním.
Já tu obdivovala i překrásné dětské helmy – děti zaujmou hlavně ty s motivy oblíbených pohádkových postaviček.

Mimo vybavení v Intersportu zaručeně vyberete i oblečení na lyže – a pro celou rodinu!

Já vám tu pár outfitů pro dámy nafotila pro inspiraci – mrkněte! A jak píšu, na mnoho i z těchto věcí na fotkách platí aktuálně slevy (i na ty lesklé bundy, co se vám tak líbily :).

I pro děti mají oblečení nádherné, v krásných barvách, ve všech velikostech…

Nechybí pak i nutné zimní módní doplňky – čepice, rukavice, teplé ponožky, nebo termo prádlo…

Vybavení na lyže? Vše najdete v Intersportu, máte moje doporučení!

Obchody Intersport najdete v Brně v Galerii Vaňkovka a také v OC Olympia Brno.

ODKAZ: INTERSPORT / web
ODKAZ: INTERSPORT / facebook
ODKAZ: INTERSPORT / instagram