Inspirace na kvalitní outdoorovou módu z Freeportu!

Je tu doba zimních radovánek, sportů – hlavně lyžování! Vyrážíte na lyže a sháníte kvalitní a funkční oblečení, do kterého se vám nechce investovat příliš vysoké částky? Zajeďte na nákupy do outletového centra Freeport! Tady se na lyže vybavíte kompletně! Právě na zimní outdoorovou módu jsem vám ve Freeportu nafotila inspiraci, a to v prodejnách Trespass a Regatta. Obě značky se specializují na kvalitní outdoorové oblečení pro celou rodinu. Mimochodem, v obou obchodech aktuálně probíhají velké zimní výprodeje, pořídíte zde vše nyní výrazně levněji, než kdy jindy. Inspirujte se v mé reportáži se spoustou fotek!

Chystáte se na lyže a sháníte vše potřebné, hlavně kvalitní a funkční zimní oblečení? Právě výbava na lyže ve všech ohledech není nejlevnější záležitostí a pokud toužíte ušetřit, zajeďte na nákupy právě do outletového centra Freeport.

Všechny obchody ve Freeportu totiž nabízí outletové kolekce, které jsou až o 70% levnější, než v neoutletových prodejnách stejných značek. Mimo to, ve Freeportu snad všude stále probíhají velké zimní výprodeje, mnoho věcí tu tak koupíte ještě výhodněji!

Ve Freeportu seženete v ohledu módy, obuvi, módních doplňků, ale i sportovního vybavení opravdu vše. Nechybí samozřejmě kvalitní oblečení pro sport i volný čas. A právě inspiraci na outdoorovou módu vám přináším i ve svém článku!

Při své poslední návštěvě jsem se zašla mrknou to do obchodů Trespass a Regatta – obě značky nabízí outdoorové oblečení i doplňky, a to pro všechny členy rodiny.

V obchodě Regatta se vybavíte skvěle na lyže! Mají tu nádherné soupravy, bundy i kalhoty – vše samozřejmě můžete koupit samostatně, nebo i v rámci setů.

V nabídce tu jsou kolekce od značek Regatta, tak Dare2B.

Já tu nafotila právě komplety na lyže, musím ocenit perfektní zpracování a hlavně, velmi příjemné materiály! Super je i výběr barevných odstínů.

V obchodě Regatta pořídí i pánové a super nabídka je zde také pro děti!

Mimochodem, v prodejně Regatta aktuálně probíhají také zmiňované zimní výprodeje, do 5. února tu platí sleva až 70% na vybrané věci (sleva do výše 70% je z původních, neoutletových cen).

Regatta nabízí pak také doplňky, čepice, šály, rukavice…a boty!

Vyberete si zde pak i oblečení pro běžné nošení – třeba stylové bundy a kabáty.

I v prodejně Trespass probíhají slevy, a to 20% na novou kolekci.
Mimo to, pokud máte Trespass aplikaci, tak při nákupu nad 1500,- pro vás platí sleva 30%.

Trespass je skostská značka nabízející kvalitní outdoorovou módu pro sport i volný čas. Aktuálně tu koupíte moc hezké sety na lyže – bundy i kalhoty…

Vyberou si zde i pánové a děti. I v tomto obchodě je pestrý výběr doplňků a obuvi. Koupíte tu i termo prádlo, čepice, lyžařské rukavice, nebo lehké bundy do každého počasí.

V obchodě Trespass jsem vám vyfotila mimo ryze sportovní oblečení i pár outfitů, které vám budou slušet i pro běžné nošení.

Zajeďte si na nákupy do Freeportu, opravdu se to vyplatí! A nyní v době zimních výprodejů o to více!

ODKAZ: FREEPORT / web
ODKAZ: FREEPORT / facebook
ODKAZ: FREEPORT / instagram