Kam pro nádherné plesové šaty? Zkuste Cool Boutique v Brně na Veselé!

Plesová sezóna je tady! Určitě mnohé z vás vybíráte překrásné šaty, které právě na plesy užijete… Každá toužíte být výjimečná, stylová a originální – proto věřím, že uvítáte mou následující inspiraci. Pokud hledáte, kam v Brně pro plesové šaty, doporučila bych vám zajít se mrknout do butiku Cool Boutique, znáte ho? Je od loňského jara otevřený v centru Brna na Veselé 37. Jsem si jistá, že šaty si tu zaručeně vyberete, mají tu tolik úžasných modelů! Mimo plesové šaty tu pořídíte i šaty na večírky, do tanečních, šaty pro družičky a dokonce i šaty svatební! Určitě vás překvapí i nízké ceny a skvělá kvalita šatů… 
Plesové šaty z butiku Cool Boutique jsem vám nedávno nafotila – mrkněte do článku! 
Děkujeme také hotelu Courtyard by Marriott za poskytnutí prostor na focení. :)

Začátek nového roku s sebou přináší i krásné období plesů! Také se už těšíte, až si oblečete pohádkové šaty a budete se cítit jedinečně, půvabně a užijete si kouzlo plesového večera?

Určitě mnohé právě na plesy hledáte originální šaty, které vám pocit oné výjimečnosti dodají… Sehnat krásné šaty, navíc v cenově přijatelné hladině není jen tak – proto věřím, že oceníte i mou inspiraci!

Možná si vzpomínáte, loni na jaře jsem vám zde představili butik Cool Boutique v Brně, který se otevřel v centru na Veselé 37. Právě zde můžete vybírat skutečně překrásné šaty pro různé speciální příležitosti!

Jak jsem zmínila, šaty tu koupíte nejen na plesy, ale i na večírky, do tanečních, nádherné šaty tu mají pro družičky na svatby – ve výběru různých střihů modelů, ovšem ze stejného materiálu. Mimo to, oblíbené tu jsou i šaty svatební!

Aktuálně je tu samozřejmě velká škála právě šatů plesových, v mnoha typech, barvách, jednoduché i více zdobené… Jsem si naprosto jistá, že si zde vyberete každá!

Právě výběr několika modelů plesových šatů z butiku Cool Boutique jsem vám na sklonku minulého roku nafotila, a to v luxusních prostorách brněnského hotelu Courtyard by Marriott – tímto děkujeme za poskytnutí prostor na focení. Myslím, že v tomto úžasném prostředí plesové šaty přímo dokonale vyniknou!

Majitelé mají butiky Cool Boutique dva, jeden v Brně a druhý v Praze a šaty dováží již více než 25 let, jedná se o šaty především z Los Angeles, z Paříže a Londýna.

I díky mnoha letům zkušeností majitelé šatům opravdu rozumí. Velkou výhodou proti mnoha jiných e-shopům je i fakt, že značka má své kamenné prodejny, kde si zákaznice mohou šaty vyzkoušet.

Pokud náhodou není k mání požadovaná velikost, barva…ve většině případů vám dokáží šaty rychle zajistit u dodavatele.
Na telefonu infolinky na e-shopu je vám pak také k dispozici paní majitelka značky – ráda vám poradí s výběrem.

Za sebe mohu napsat, že šaty z Cool Boutique jsou velmi pohodlné a příjemné. Měla jsem na sobě celou řadu modelů, některé i během moderování večírku a cítila jsem se skvěle. Šaty, které si vyberete, vám budou sedět, materiály i šití je skutečně kvalitní.

A jak píšu, cenově jsou šaty opravdu velmi přijatelné, dostupné pro všechny! Plesové šaty v Brně v Cool Boutique vyberete.

Zajděte se do butiku Cool Boutique mrknout, v takových šatech budete na plese za hvězdu! :)

Cool Boutique najdete v v centru Brna na Veselé 37, nakupovat můžete také přes e-shop, viz odkaz níže.

ODKAZ: COOL BOUTIQUE / web, e-shop
ODKAZ: COOL BOUTIQUE / facebook
ODKAZ: COOL BOUTIQUE / instagram