Užijte si letošní advent s dokonalým a voňavým adventním kalendářem – od Notina!

Že adventní kalendáře jsou jen pro děti? Ano, ty čokoládové jim v zájmu své štíhlé postavy klidně přenechejte a sama sobě dopřejte kalendář jiný! Voňavý, plný úžasných kosmetických produktů, které tak můžete vyzkoušet a seznámit se s nimi. Právě takový adventní kalendář letos představilo Notino!
A POZOR – právě tento adventní kalendář můžete také vyhrát v mé soutěži! Soutěž běží na Instagramu @misasasalcova – tak tam mrkněte na zapojte se, výhra opravdu stojí za to!

Jako malá jsem adventní kalendáře milovala – a které z dětí také ne, že? :) Vraťte se do dětství a dopřejte si i vy letos jedinečný adventní kalendář, který pro vás letos exkluzivně připravilo Notino.cz!

Tento adventní kalendář je plný úžasných kosmetických produktů, které tak máte možnost otestovat a blíže se s nimi seznámit. A kdo ví – třeba objevíte svůj zcela nový „must have“, bez kterého se už neobejdete.

Musím sama říct, že jakmile mi adventní kalendář z Notina přišel, začala jsem se na začátek adventu těšit zase o něco víc. Už teď se nemůžu dočkat, až si každý den, od 1. do 24. prosince otevřu jednu z krabiček – a vyzkouším zase něco nového. Kosmetické produkty jsou mou vášní – a věřím, že mnoho z vás to má jistě stejně, že holky? ;)

Advent Calendar z Notina je nádherný i svým designem. V luxusním, černo – stříbrném zpracovaní, s růžovými prvky. Takový kalendář si jistě rády vystavíte – a bude plnohodnotnou součástí vánoční dekorace u vás doma.

A co krabičky v tomto kalendáři obsahují? Pssst, to se nesmí přece říkat – ať jste překvapené každý den! Já vám ale těch pár top bestsellerů prozradím, ať se můžete těšit o to víc!

V kalendáři najdete třeba denní omlazující krém pro všechny typy pleti Lancôme Génifique, noční protivráskové sérum Estée Lauder Advanced Night Repair, balzám na rty Clinique Moisture Surge™ Lip Hydro-Plump Treatment, ikonickou rtěnku MAC Cosmetics Mini Lipstick (odstín Ruby Woo), nebo masku na oční okolí KORIKA SciBeauty…

Zkrátka, váš advent bude letos doslova našlapaný těmi nejlepšími kosmetickými produkty a bestsellery!

POZOR – o tento adventní kalendář můžete i soutěžit, a to na Instagramu @misasalacova – mrkněte na tento profil a zapojte se do soutěže, výhra je opravdu velmi lákavá! 

Adventní kalendář od Notina koupíte na Notino.cz.