Už startujete košťata, holky?

 Dámy, je nejvyšší čas oprášit košťata, najít černou kočku, naleštit kouzelný klobouk a připravit se na náš velký svátek!

Filipojakubská noc, aneb „pálení čarodejnic“, je totiž už tuto středu, 30. dubna! A protože i pomyslné zbavení světa nedobrých žen je důvodem k oslavě, přinášíme vám brněnské tipy, kde to bude tuto noc zkrátka ŽÍT :)

Asi největší událostí bude rockový festival Čarodějáles, jehož 7. ročník proběhne na brněnské riviéře. Největší hvězdou bude finská crossover legenda WALTARI, ze Slovinska přivezou svůj Ska Punk Hard Core Reggae Metal v Česku už dobře známí ELVIS JACKSON. Z českých interpretů se pak můžete těšit na VISACÍ ZÁMEK, XAVIERA BAUMAXU, nebo populární brněnskou kapelu ČANKIŠOU. Více info o akci (přesný program, info o vstupenkách, ocenění NEJ čarodějnic…najdete v odkazu níže).

Čarodějáles 2014

Pokud ovšem dáte přednost spíš tradičním ohňům, opékání buřtů, posezení s přáteli, nebo pokud hledáte na Čarodejnice program pro své děti, mrknětě na tento odkaz – Pálení čarodejnic v Brně

Ve čtvrtek je naštěstí volno, proto si opravdu můžete užít Filipojakubskou noc v trochu větším stylu:)

Pokud vás tedy žánrově neoslovil zmíněný Čarodějáles, zkuste tech-houseový věčírek v klubu Tee Pee na Brněnské přehradě. Na party příznačně zvané „Čarodky 2014“ vás budou bavit DJové Hydrophonic, Duncan Grey, Andy Smitth a další. Více info pak najdete tady: Čarodky 2014 – Teepee