Úlovky ve slevách – pro dětičky v Original Marines!

Víte, že v létě se nakupuje snad úplně nejlíp? Všude jsou totiž přímo obří slevy a tak se dají ulovit super věci – a hlavně oblečení. A to nejen pro nás, dospělý holky, ale také pro naše malé miláčky! A právě dětské módy se bude týkat i můj dnešní článek, mám pro Vás totiž velký fotoreport z obchodu Original Marines, kde jsem objevila fakt úžasný kousky. A za hodně dobrý ceny! ;)

No ruku na srdce, neudělá Vám nějaký ten „úlovek“ ve slevách vždycky tu největší radost? Pořídit nějakou parádu, navíc za super cenu, to prostě potěší… Alespoň, já to teda takto mám. Ve slevách ráda nakupuju i pro své kluky, přece jenom – u dětí je oblečení více „chvilkovou záležitostí“, rychle z něj vyrostou, tak se nějaké obří investice rozhodně moc nevyplatí… Ale – i tak my, maminky, chceme, aby to dětičkám slušelo.

Proto pro kluky vyrážím nakupovat právě v období letních výprodejů, kdy se dají pořídit hodně hezký věci, za slušný peníže. A právě velké slevy jsem objevila i v mém oblíbeném obchodě Original Marines, kde koupíte úžasnou italskou módu – pro děti.

V tomto obchodě pro kluky vždycky zaručeně něco vyberu. Najdete tu krásná trička, mikiny, teplákové soupravy…všechno vyladěné do detailu, zdobené, nebo naopak stylově jednoduché. Ovšem, hodně slušivé! ;) Moji kluci tu ovšem nejvíc milují věci s obrázky jejich oblíbených pohádkových postaviček – těch je tu vždycky velký výběr.

Zpátky ale ke slevám – ty tu jsou aktuálně fakt velké, a to na celou kolekci jaro/léto.
Pokud koupíte 3 kousky, máte slevu 30% a pokud věcí 5, je sleva dokonce 50% – a to už se nákup fakt hodně vyplatí… :) A pozor – i ve slevách je zboží doplněné o spoustu krásných věcí!

A jaké věci tu aktuálně ve slevách najdete? Pojďte mrknout na další moje fotky!

Zkrátka, slevy v obchodech je teď fakt škoda nevyužít! A v obchodě Original Marines stojí rozhodně za to. Tak si pospěště, ať na Vás (a Vaše dětičky) ty boží kousky ještě zbydou! ;)

Nafotila jsem tu pro Vás ještě mnohem více fotek – mrkněte do fotogalerie!

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web